کیک مارمالاد

سلام.

کیک مارمالاد رو با هر مارمالادی می شه درست کرد. کیک مارمالادی که می خوام بگم  با مارمالاد زردالو درست کردم.اینجا هم یه مدل دیگه رو گذاشتم : کیک مارمالاد 2

فرق این دو تا کیک اینه که یک کیک مارمالاد با مواد مخلوط می شه و یکی هم مث کیک همین پست , مارمالاد روی کیک هس.

هر دو به نظرم عالی هستن مخصوصا این کیک مارمالاد:

مواد لازم :

آرد : 240 گرم

شکر : 120 گرم

تخم مرغ : 2 عدد

کره یا روغن جامد : 100 گرم

بکینگ پودر : 1 ق چ

وانیل : یک چهارم ق چ

مارمالاد : مقداری

 

طرز تهیه :

من از روغن جامد استفاده کردم.

شکر و کره رو با هم مخلوط می کنیم.

تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و در آخر هم وانیل.

آرد و بکینگ پودر رو 3 بار با هم الک می کنیم و کم کم به موادمون اضافه می کنیم.

مایه کیک مون برخلاف کیک های دیگه , خمیر مانند هس!

روی خمیر رو می پوشونیم و می ذاریم داخل یخچال به مدت 10 دقیقه تا استراحت کنه.

بعد از استراحت ، قالبمو چرب کردم و دو سوم خمیر رو کف قالب پهن کردم. خیلی راحت می شه با دست پهن کرد.

بعد مارمالاد روی خمیرم زدم. اندازش نمی دونم چقد شد. فک کنم 3 تا ق پر شد , بسته به سایز قالب تونم داره. اندازش کلا اختیاریه!

اون یه سوم خمیر باقی مونده رو به هر صورت که دوست دارین روی مارمالادتون پهن کنین.

خمیرش مث خمیر نونا نیس که بشه راحت شکل داد! من داخل قیف ریختم و شکلای الکی کشیدم :)

--- می شه با ماسوره هم طرح بدین روش. به نظرم قشنگ میشه!

بعد می ذاریم داخل فر از قبل شده با 180 درجه دما به مدت تقریبا یک ساعت . شاید هم کمتر بستگی به فرتون داره.

بذارین یه خورده داخل قالب بمونه بعد از قالب جداش کنین. روی کیک شکنندس!

به نظر من که خییییییییییییییلی خوشمزه و دوست داشتنتی بود.

حتما درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.

نوش جونتون.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form