کیک فنجونی

اگه مطلبی که می ذارم به دردتون خورد , لطفا برای پدرم فاتحه بخونین. اگه زحمت تون میشه پس لطفا 3 تا صلوات بفرستین. ممنون.

 مواد لازم :

آرد : 4 ق غ

شکر : 4 ق غ

کاکائو : 2 ق غ

تخم مرغ : 1 عدد

شیر : 5 ق غ

روغن مایع : 3 ق غ

پکینگ پودر : 1 ق چ

وانیل : 1/4 ق چ

طرز تهیه:

آرد , شکر , پکینگ پودر , کاکائو و وانیل روبا هم مخلوط می کنیم(قبلش آرد و کاکائو و پپکینگ پودر رو الک کنین)

تخم مرغ رو با چنگال تو یه ظرف دیگه هم می زنیم و به مواد اضافه می کنیم.

 

شیر و روغن هم اضافه و خوب مخلوط می کنیم.

داخل فنجون یا لیوان روتا نصف مایع می ریزیم.

فنجونا رو داخل قابلمه قرار می دیم و قابلمه روتا نصف فنجون ها آب می کنیم.

زیر قابلمه رو روشن و در قابلمه روبر می داریم و می ذاریم آب بجوش بیاد.

وقتی اب جوشید ,زیر قابلمه رو  کم می کنیم و در قبلمه رو می ذاریم. دم کنی هم حتما بذارین!

15 دقیقه می ذاریم با شعله کم روی گاز بمونه. بعد از 15 دقیقه , زیر گاز رو خاموش می کنیم و 10 دقیقه می ذاریم همون طوری بمونه و استراحت کنه.در قابلمه رو باز نکنین!

بعد از 10 دقیقه که استراحت کرد , فنجونا رو از قابلمه خارج می کنیم.

کیک های فنجونی شما امادس می تونین نوش جان کنین.

 

 

* اگه شیر نداشتین , می تونین بجاش آب استفاده کنین. اصلا مزهاشون با هم فرقی نمی کنه.

* از دم کنی حتما استفاده کنین چون بخار کیک میریزه داخل فنجون ها و شکلش کلا بهم میرزه و زده می شین! 

* وقتی آب جوش اومد و می خواستم دم کنی بذارم, پودر نارگیل روی مایع کیک ریختم.

* اگه طعم هل رو دوس دارین می تونین قاطی مواد هل بریزین.  

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form