No item found! Please check your config!

کیک با تزیین هندوانه

سلام.

کیک به شکل هندوانه برش خورده :

می خواستم کیک به شکل هندوانه درست کنم که متاسفانه خامم شل شد و خوب در نیومد!

بعدش پشیمون شدم که چرا اصلا با خامه کار کردم! کاش با ژله نوشتاری کار می کردم که به نظرم خیلی خوشگلتر می شد! 

برای این کیک , اول اومدم کیک شیفون جان رو درست کردم ( فوق العاده پوک و خوشمزس ) : کیک شیفون

بعد از وسط به صورت عمودی نصف کردم ( برای اینکه دقیق در بیاد با خط کش علامت بزنین و بعد برش بزنین.)

روی لایه اولی کیک کمی عسل رقیق شده زدم و بعد هم خامه .( می تونین روی خامه موز ,گردو  و ... هم بذارین )

لایه دومی رو , روی لایه اول گذاشتم و کل کیک رو یه دست خامه زدم. (زیاد وسواس به خرج ندادم چون قرار بود دوباره خامه کشی کنم) .

بعد گذاشتم داخل فریزر تا خودشو کمی بگیره.

با خلال دندون روش خط کشیدم که کجا کدوم رنگ رو بریزم. لایه اول از بیرون سبز, بعد سفید و بعد هم قرمز.

 

خامه رو فرم دادم و قسمت کردم و هر کدومو یه رنگ کردم , قرمز و سبز . ( من از خامه بسته بندی لوازم قنادی استفاده می کنم)

متاسفانه من اشتباه کردم و لایه اول رو قرمز زدم بجای سبز :( و بعد که خواستم درست کنم خیلی بد شد ! هم وقتم گرفته شد , هم خامه شل شد ...

خلاصه ... لایه بیرونی رو سبز کردم و با پالت سعی کردم مرتبش کنم. 

و بعد لایه وسط رو خامه سفید زدم ( که فقط خامه رو داخل قیف معمولی ریختم و سرشو برش دادم و ریختم. )

و بعد برای لایه درونی هم خامه قرمز رنگ.

و بعد هم گذاشتم فریزر(چون خیلی شل شده بود.)

زمانی که می خواستم بیارمش , شکلات چیپسی روش گذاشتم. (زودتر نذارین چون شکلات باز میشه و رنگ پس می ده)

طعمش که عالی بود بخاطر اینکه کیک شیفون رو انتخاب کرده بود اما از ظاهرش راضی نبودم و حتی نمی خواستم بذارمش ولی گفتم شاید ایده ای باشه براتون.

نوش جونتون.

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید..

درباره ما

سایت در حال به روز رسانی و تغییرات می باشد.

ممنون از همراهی شما

آدرس اینستاگرام :  asooneh.ir@