طرز تهیه فوندانت 1

سلام. 

اگه مطلبی که می ذارم به دردتون خورد , لطفا برای پدرم فاتحه بخونین. اگه زحمت تون میشه پس لطفا 3 تا صلوات بفرستین. ممنون.

  مواد لازم :

مارشمالو ---->یک بسته

 پودر قند ----> 3 پ

 کره ----> برای چرب کردن دست و ظرف و وردنه و...

 آب ---> 2 ق غ

  وانیل ----> 1 ق چ

 طرز تهیه:

 قبل از شروع باید بگم که فوندانت رو همین جوری رو کیک نزنین. یا خامه بمالین رو کیک بعد فوندانت کار کنین یا شکلات یا فاژ و ....

 من خودم شکلات رو به روش بن ماری اب کردم و ریختم رو کیک.(بن ماری اگه نمی دونی چیه , پایین تر گفتم)

 مارشمالو همون پف پفی های خودمونه که سفید و صورتی.اما تو فروشگاه های بزرگ و لوازم قنادی های درست درمون این جوریش پیدا می شه.

   

قیمتشم 3000 ت و وزنش 75 گرم.

 خب برای شروع کار اول یه ظرف تمیز رو بر می داریم و دور تا دورشو کره می مالیم.

 بعد مارشمالو ها رو داخلش میریزیم به همراه 2 ق غ آب و وانیل و به روش بن ماری ذوبش می کنیم و مدام هم میزنیم.

 

(روش بن ماری: به ظرفی رو که توش شکلات یا مارشمالو و .... هست رو , رو بخار آب کتری می گیریم)

 وقتی کامل آب شد , ظرفو از رو بخار آب بر می داریم و دستامونو چرب می کنیم و کم کم پودر قند رو میریزیم داخل ظرف و خوب ورزش میدیم.(اولش با قاشق که دست تونم نسوزه)

 البته شاید پودر قند یه کم بیشتر یا کمتر از 3 پ بشه!

 مدام دست تونو چرب کنین چون به دست تون می چسبه.بعد خودتون حس می کنین که خمیر لطیف و نازی درست شد. این جوری:

  

خب حالا اینجا رو باید ضربتی عمل کنین و سریع بذارین تو نایلون چون خیلی زود خشک می شه.

 

به اندازه ای که می خوان بر می دارین. البته با 3 شرط که دستاتون, سطح کارتون و وردنه تونو قشنگ چرب کنین(با کره).

خب حالا هر رنگی رو که دوس دارین به خمیرتون می زنین و خب ورزش میدین تا همه یکدست شه.

 بعد به شکلی که م یخوان در میارین.

 نوش جونتون. البته کیک رو می گم ها نه خود اینا! من که چون قندش زیاد بود ریختم بیرون.

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form