No item found! Please check your config!

زرشک خشک خانگی

سلام.

زرشکو می شه تو خونه خودمون خشک کنیم و اصلا و ابدا با بیرون تفاوتی نداره! نه از لحاظ رنگ , نه مزه و نه هیچ چیز دیگه!

فقط چون قرار تو خونه خشک بشه , یه خورده زمان می بره.

زرشک رو به روشی که گفته شده, پاک کنین و بشورین تا تمیز شه. آب زرشک

بعد بریزین داخل آبکش و وقتی که دیدین آبش گرفته شده , رو یه پارچه تمیز پهن کنین تا خشک شه. داخل محیط خونه!

من بعد از اینکه آبش رفت , روی پارچه تمیز پهن می کنم تا نمش هم گرفته شه (چند ساعت بیشتر طول نمیکشه)

و بعد می ریزیم رو سینی و می ذارم زیر بخاری تا خشک شه.

من که زیر بخاری گذاشتم , 7 روز طول کشید تا خشک شد.

می تونین بیرون جلوی سایه هم بذارین تا خشک شه.مامانم این روش رو بیشتر قبول دارن چون می گن هوا بهش می خوره .

من یه مقداری هم تو سبد , جلوی سایه رو تراس گذاشتم ولی هنوز خشک نشدن .بیرون زمان خشک شدنش بیشتر!

خشک بشن, از اونم عکس می ذارم و تفاوت شو می گم انشاالله.

چه تو خونه گذاشتین چه بیرون از خونه ( جلوی سایه!!) هر روز زیرو روش کنین.

--- زرشک اگه آفتاب ببینه رنگش عوض می شه!

وقتی زیرو رو می کنین , می بینین که بهم می چسبه. تا جایی که می تونین از هم باز کنین ولی نگران نباشین چون خشک می شن.

بعد از اینکه کامل خشک شدن , یه آب بشورین و بذارین تا آبش بره و خشک شه تا گردو خاکش گرفته شه. ( یه شب تا صبح کامل خشک میشه. نگران خشک شدن این مرحله نباشین. ضمنا دونه های بهم چسبیده هم از هم جدا میشن)

و بعد هم بریزین داخل ظرف و بذارین فریزر.داخل فریزر رنگش بهتر حفظ میشه و از طرفـــــی اگه!!! بعضی دونه هاش کامل خشک نشده باشن , تو محیط بیرون یا حتی یخچال , ممکنه کپک بزنه اما داخل فریزردیگه این اتفاق نمیوفته!

و هر دفعه که لازم داشتین می تونین بردارین و استفاده کنین . بدون شستن!!!

اینم فرقش با زرشک بیرون. حدس بزنین کدومش خونگیه؟! :)

سمت راستی بازاریه و سمت چپی حاصل دسترنج اینجانب می باشد.

علاوه بر اینکه خیلی به صرفه هس , تازه س و می دونین چی دارین می خورین!

 نوش جونتون.

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید..

درباره ما

 

نظرات سایت فعال شد.

ممنون از همراهی شما

آدرس اینستاگرام :  asooneh.ir@