سَویق

سلام.

نمی دونم با سَویق چه اندازه آشنایی دارین! من خودم از وقتی با سَویق آشنا شدم , داخل اکثر غذاهام استفاده میکنم. بی نهایت خاصیت داره و مقویه! با یه سرچ کوچیک کاملا متوجه میشین.

سویق یعنی آرد بعضی از حبوبات رو تفت دادن (بدون روغن) و ازش تو غذاها یا به صورت خالی و ... استفاده می کنیم.

سویق هایی مث : سویق جو , برنج , عدس و گندم

برای درست کردن شون , مثلا عدس , باید عدس رو بشوریم و بذاریم خشک شه. آسیابش می کنیم تا پودر شه و در آخر بدون روغن تفتش می دیم با حرارت کم. من تا جایی حرارت می دم که تغییر رنگ پیدا نکنه!

و بعدهم حرارتو خاموش می کنیم و اجازه می دیم سرد شه و داخل شیشه نگه می داریم.

--- سویق رو به صورت آماده بازاری می تونین از عطاری های معتبر تهیه کنین.

من از سویق هام داخل غذاهام استفاده می کنم به اندازه نصف ق غذاخوری , اصلا هم مزه غذا رو تغییر نمیده! (البته این اندازه ای که می ریزم تغییری تو مزه ایجاد نمی کنه.)

راستش نمی خواستم سویق رو داخل سایت بذارم بنا به دلایلی... اما از وقتی باهاش حلوا یاد گرفتم درست کنم تصمیم گرفتم بذارم چون حلواش فوق العادس ! حالا داخل خود پستش کامل توضیح می دم :)

 سویق هایی که داشتم و ازش عکس گذاشتم به ترتیب از جلو : سویق جو , سویق عدس و سویق برنج هس (که این سویق برنج , بازاری هس )

اینم از حلوای سویق : حلوای سویق

Login Form