شیرینی مرنگ یا پفکی(شیرینی عید)

سلام.

مرنگ یک شیرینی خوشمزه س که با سفیده تخم مرغ درست می شه. وقتی سفیده تخم مرغ اضافه دارین هم می تونین درست کنین. 

خیییییییلی پوک و خوشمزه می شه.  شوهرم خیلی این شیرینی رو دوست داره.

البته برای این شیرینی باید خیلی دقت کنین. نکته ها رو پایین گفتم.

مواد لازم :

سفیده تخم مرغ

پود شکر : 2 برابر وزن سفیده تخم مرغ

آبلیموه: 1 ق غ

وانیل : کمی

 

طرز تهیه:

1- سفیده ها رو وزن کنین.

2- دو برابر وزنشون , پودر شکر می ریزیم.

* حتمــــــــــــا پودر شکر باشه نه شکر!!!!

3- سفیده تخم مرغ , شکر , آبلیمو و وانیل رو می زنیم تا جایی که مث خامه فرم گرفته بشه!

4- فر روشن با دمای 150 درجه!

5- کف سینی رو کاغد روغنی می ندازیم. مواد رو در قیف می ریزیم یا با قاشق می ریزیم و روشم پودر پسته میریزیم.

6- 15 دقیقه بعد یکی از پفک ها رو با انگشت آروم حرکت می دیم اگر از کاغذ جدا شد یعنی آمادس. 

این شیرینی خییییییلی پوک و خوشمزه ست. حتما امنحان کنین.

و اما نکته های مهم!!!

--- زمان برای مرنگ من تقریبا نیم ساعت بود.

--- این مرنگایی که درست کردم با یک سفیده تخم مرغ هس.

--- من با قاشق ریختم رو کاغذ.

--- حتما از پودر شکر استفاده کنین.

--- دمای فر تون باید خیییییلی کم باشه.

--- مواد باید خیلی خوب زده بشه دقیقا مث خامه فرم گرفته.

--- این شیرینی برخلاف بقیه شیرینی ها یا کیک ها نباید از قبل فر رو روشن کنیم.  وقتی می خواین کاغذ بندازین روشن کنین.

--- دقیقا مث دستور عمل کنین وگرنه مرنگ تون خراب می شه.

نوش جونتون.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form