شیرینی هل دار(شیرینی عید)

سلام.

یکی از شیرینی های عید خونوادگی ما , شیرینی هل دار هس.

شیرینی خییییییلی راحت و بی دردسر و البته خیییییییلی خوشمزه س! 

مواد لازم:

آرد : 2 پ

روغن جامد : 1 پ 

پودر قند : دو سوم پ

هل : 1 ق چ ( ولی ما 2 برابر می کنیم این قسمت رو!)

سیاه دانه و پودر نارگیل : برای تزیین

 

طرز تهیه :

من با یک چهارم مواد درست کردم.

برای روغن جامد حتما برین اینجا رو بخونین : تهیه روغن صاف قنادی در منزل

خب طرز تهیه ش خیلی راحت. همه مواد رو با قاشق مخلوط می کنیم. همین!

البته ما مقدار هل رو بیشتر میریزیم چون خیییییییلی خوشمزه تر میشه.

خمیری که بدست میاد رو به دو قسمت تقسیم می کنیم, البته اگه دو رنگ می خواین ! یا حتی می تونین زعفرون هم بزنین.

به یه قسمت یه خورده کاکائو بزنین.

نکته!!!

--- اگه دیدین خمیرتون شل شده, نگران نباشین , روغنتون چون به پ هست یه خورده بیشتر شده ! حالا یه خورده آرد اضافه کنین تا شل بودنش برطرف شه وگرنه برای قالب زدن به مشکل می خورین!

حالا داخل نایلون می ذاریم و اجازه می دیم یک ساعت داخل یخچال استراحت کنه.

بعد از یک ساعت...

فر رو روشن می کنیم رو همون 170 خوبه.

بعد خمیر رو پهن می کنیم و شروع می کنیم به قالب زدن و داخل سینی فر می ذاریم. و روشو تزیین می کنیم با هر چی که تو خونه دارین , سیاه دانه  و ....

برای قالب زدن یه نکته خیلی مهم رو فراموش نکنین و اونم اینکه خمیرتونو نازک پهن نکنین چون خیلی اذیت میشین. همون 1 سانت فک می کنم خوب باشه.

من خمیرمو نازک قالب زدم. برای همین اذیت شدم.

سینی فر رو می ذاریم داخل فر از قبل روشن بوده با همون دمای 170 خوبه.

زمانشم که نزدیک 10 دقیقه س ولی باید مدام چک کنین.

نباید زیر و روی شیرینی تون تغییر رنگ پیدا کنه.

نشونه ی آماده شدن شیرینی اینه که هم بوی شیرینی بلند میشه و هم اینکه می تونین خلال دندون بزنین داخل شیرینی هاتون, اگه چیزی نچسبید یعنی آمادست

نوش جونتون.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form