حلوا سه آرد

سلام.

حلوا سه آرد یه حلوای خیلی خوشمزه ایه که مث حلوای گندم پر زحمت! اما خیییییییییلی خوشمزس.

کلا من نظرم بر اینکه همه حلوا ها خوشمزن به شرط اینکه آردش حسابی تف بخوره.

مواد لازم :

آرد سفید : 1 پ

آرد برنج : 1 پ

آرد نخودچی : 1 پ

روغن : 1 پ

آب : 2 پ

گلاب : 1 پ

شکر : 3 پ

هل و زعفرون

 

طرز تهیه :

آرد سفید رو روی حرات کم تف می دیم. حرارت هر چه کمتر باشه بهتر چون اینجوری بهتر تف می خوره و زیر دندون اصلا حس نمیشه.

همزمان با آرد , شربت رو می ذاریم.

شکر و آب رو با هم می ذاریم روی حرارت متوسط تا شکر باز شه.

--- اگه گلاب تون عطرش زیاد , نصف پیمانه بریزین و اون نصف دیگه رو آب بریزین. یعنی 2 و نیم پ آب و نصف پ گلاب.

--- میزان شکر = گلاب + آب

وقتی شربت جوشید و شکر کاملا حل شد , گلاب رو اضافه می کنیم. و بعد از دو سه قل , زیر حرارت رو خاموش می کنیم و زعفرون و هل رو اضافه می کنیم.

و بعد هم در قابلمه رو می ذاریم و به کارمون ادامه می دیم.

 

بعد از اینکه آرد با حرارت کم تف خورد و رنگش یه ذره تغییر کرد , آرد برنج رو اضافه می کنیم و بازم با شعله کم شروع می کنیم به هم زدن .

کم کم رنگشون نخودی میشه .

بعد آرد نخودچی رو اضافه می کنیم و هر سه رو با هم تف می دیم. تا زمانی که رنگش تغییر کنه و قهوه ای شه.

بعد روغن و اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

جنس آردها با هم فرق می کنه پس ممکنه میزان روغن کم یا زیاد باشه. برای من معمولا بیشتر از یک پیمانه میشه.

بعد از اینکه روغن رو به خورد آرد دادیم , نوبت شربت می رسه.

شربت رو کم کم اضافه می کنیم.

--- مواظب دست و صورت تون باشین!

و خیلی سریع شروع می کنیم به هم زدن با حرارت متوسط.

 بعد از چند دقیقه شروع می کنه به جمع کردن که دیگه اون موقع باید دسته های قابلمه یا تابه رو بگیرین و به سمت راست و چپ ببرین , یعنی حلوا رو به کمک دسته قابلمه به دیواره ها بکوبین. می بینین که جمع میشه.

حالا می تونین داخل طرف مورد نظرتون بریزین و تزیین کنین.

در مورد تزیینش اینجا قبلا گل و برگ رو توضیح دادم : تزیین کاپ کیک(دسته گل)

در مورد کناره هاشم با ماسوره شکوفه انجام دادم. فیلم آموزشی شو داخل کانال تلگرام آسونه گذاشتم. متاسفانه داخل سایت نمی تونم بذارم....

--- در مورد رنگ تیره تر:

اگه می خواین تزیین حلواتون تیره تر باشه , همون موقع که شربت رو اضافه می کنین , وقتی یه کمی از جوش افتاد , یه مقدار از حلوا رو بردارین و بریزین داخل ظرف و درشو ببندین.

بعد از پهن کردن حلوا تون , یه مقدار کاکائو با چند قطره آب رو قاطی کنین و به اون حلوایی که کنار گذاشته بودین اضافه کنین و روی خرارت بگیرین. زیر یه دقیقه زمان می بره. بعد شروع می کنه به  جمع کردن و اون موقع دیگه آمادس!

التماس دعا.

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form