دمی مرغ (اسپانیا)

دسته: انواع غذاهای خوشمزه

سلام.

دمی مرغ به سبک مردمان شمال اسپانیا که بسیار راحت و خوشمزس!

شکلش شاید ساده باشه اما طعمش عااااالیه!

مواد لازم :

برنج : 3 پ

ران و سینه مرغ : نیم کیلو

فلفل دلمه ای : 1 عدد

پیاز : 1 عدد

سیر : 3-4 پر

برگ بو : 1 پر

روغن زیتون : 4-5 ق غ ( من از روغن معمولی استفاده کردم)

نمک و فلفل

 

طرز تهیه :

مرغ رو یه سر تفت کوچیک می دیم و بهش آب اضافه می کنیم به همراه برگ بو تا خوب بپزه.( من فقط با برگ بو گذاشتم بپزه)

پیازو ریز می کنیم و داخل روغن زیتون یه سر تفت می دیم و بعد سیر کوبیده شده , فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه می کنیم. همه رو با هم مخلوط و تفت می دیم تا پیاز بلوری شه.

بعد از بلوری شدن پیاز, برنجی که از قبل خیس خورده رو به همراه 6 پ آب و نمک و فلفل میریزیم داخل همون قابلمه پیازها, تا به جوش بیاد. بعد زیر حرارت رو کم می کنیم تا آب برنج تبخیر شه. 

برنج رو زیرو رو می کنیم و مرغ های آماده شده رو روی برنج می ذاریم.

زیر قابلمه شعله پخش کن می ذاریم و حرارت رو کم می کنیم تا برنج دم بکشه.

و بعد از آماده شدن هم نوش جونتون می کنین.

--- میزان اب من کاملا چشمیه! اگه دمی هاتون خوب میشه پس با همون اندازه خوددتون درست کنین .

--- تو دستور گفته زمانی که برنج رو ریختین داخل قابلمه و برنج به جوش اومد , مرغ هم بریزین تا دوباره بجوشه. ولی من این کارو نکردم چون مرغم خیلی پخته بود و اگه می ذاشتم داخل قابلمه و می خواستم برنج رو هم بزنم کلا مرغام باز میشد و چیزی ازش باقی نمی موند.