تهیه کنسرو ذرت خانگی

دسته: انواع ترشی و کنسرو

سلام.

تا فصل شیر بلال تموم نشده, کنسرو ذرت درست کنین.خییییییییییییییلی عالیه!

روش درست کردنش هم آسونه. 

اول اینکه شیر بلال بخرین و دون کنین.

برای دون کردن هم...

چاقو رو بذارین رو یه ردیف از دونه ها و با فشار دست به شیر بلال ها یه فشار کوچولو بدین تا جدا شن. وقتی یه ردیف از شیر بلال ها رو جدا کردین دیگه بقیه کاری نداره و با چاقو از بالا تا پایین رو جدا کنین. به صورت ردیفی. از ته ته جدا کنین چون حیفه!

وقتی دون کردین بشورین و بذارین داخل قابلمه و روشو آب بریزین و اجازه بدین تا بپزه.

زیر گازو کم کنین تا به دل بپزه. 

بعضی ها داخل آب ذرت نمک می ریزن اما باید بدونین که نمک باعث سفت شدن ذرت ها میشه! شکر باعث نرمی ذرت میشه. پس شکر رو جایگزین نمک کنین.

من به ازای 2 کیلو شیر بلال 3 ق غ شکر می ریزم با نصف ق غ نمک. با این کار هم نرم میمونه و هم اینکه آب کنسرو نه شیرین و نه شور! دقیقا مث کنسرو!

وقتی ذرت ها خوب پخت و نرم شد. زیر حرارت رو خاموش می کنیم و اجازه می دیم تا کمی سرد شه.

ذرت ها رو داخل شیشه می ریزیم و روشونو از آب خود ذرت ها , پر می کنیم و در شیشه رو محکم می بندیم .

--- در شیشه ها حتما باید فلزی باشن!

می ذاریم داخل قابلمه ای که تا نصف بیشتر شیشه ها آب هست و زیر حرارات رو روشن می کنیم تا نیم ساعت بجوشه.

--- در قابلمه رو نمی ذاریم.

بعد از نیم ساعت که جوشید , از قابلمه خارج می کنیم و به صورت وارونه می ذاریم تا سرد شه و بعد هم می ذاریم داخل یخچال. تاریخ هم روش میزنیم.

--- وقتی به صورت وارونه بذاریم , اگه در شیشه ای رو خوب نبسته باشیم , آب می ریزه بیرون و وقتی آب ریخت , باید اونو خیلی زود مصرف کنین چون دیگه کنسرو نشده.

--- این شیشه ها دقیقا مث کنسرو می مونه یعنی زمانی که درشو باز کنین مدت زمان نگهداریش خیلی کم میشه. پس یا از شیشه های کوچیک استفاده کنین و یا اگه مصرف ذرت تون کمه , می تونین بعد از اینکه شیر بلال رو دون کردین و گذاشتین بجوشه و پخته شد , بریزین تو آبکش و همون دونه ها رو بسته بندی کنین و تاریخ بزنین و بذارین داخل فریزر.

نوش جونتون.