سلام.
یه ترشی خیلی خوشمزه درست کردم به نام " ترشی ناز خاتون " مث اسمش ناز و خوشمزس.طرز تهیه شم آسونه.
اگه اشتباه نکنم این ترشی باید مال شمالی های گل باشه آخه وقتی می خوری احساس می کنی داری میزرا قاسمی می خوری :) البته میرزا قاسمی با طعم خیلی تند!
مواد لازم :
بادمجون : 1 کیلو
سیر : 2-3 بوته
فلفل سبز تند : در حدی که تند بشه.
سبزی معطر : نعنا , ترخون و ریحون و ...
سیاه دانه : 1-2 ق غ
سرکه
نمک
طرز تهیه :
بادمجونا رو کبابی می کنیم .
همه ی مواد غیر از سیاه دانه , نمک و سرکه , رو داخل غذاساز بریزین و خوب پوره کنین.
می ریزیم داخل شیشه و سیاه دانه , نمک و سرکه رو بهش اضافه می کنیم.
وقتی سرکه می ریزین , خوب به خورد مواد بدین. با کمک قاشق خوب زیرو رو کنین.
من سرکه کم ریختم.در حدی که فقط با مواد مخلوط شد , طوری نریختم که روی موادم وایسته!
نمک هم کمتر از یه قاشق ریختم.
سیاه دانه هم فراموش کردم :)
ترشی خوشمزه ای میشه. حتما درست کنین.
---- من با کل دستور درست کردم و بهم همین اندازه رو داد!
--- این ترشی رو قرار شما نوش جان کنین پس بنا به ذائقه تون میزان سیر و فلفل رو تغییر بدین!
--- این ترشی بعد از دو روز میرسه اما من بعد از یه هفته مصرف کردم.
--- در یه جای خنک نگهداری کنین. من رو تراسم همه ترشی هامو گذاشتم :) قسمتی که نور آفتاب نیس!
نوش جونتون.