ترشی کلم قرمز

سلام.

این ترشی رو پارسال دقیقا محرم درست کردم و امسال محرم دارم پست شون می کنم! همچی آدم اکتیوی هستم!

ترشی کلم قرمز یه ترشی خوشمزه و آسون.

مواد لازم :

کلم قرمز : 700 گرم

پیاز درشت : یک عدد

سرکه سفید : 4 پ

شکر : 6 ق س

نمک : 2 ق س

تخم گشنیز : 1 ق س

میخک : 3 عدد

پودر زنجبیل : 1 ق چ

برگ بو : 2 عدد

سیب درختی : 2 عدد

 

طرز تهیه : 

اول اینکه برای اینکه یه ترشی کپک نزنه, باید مواد ترشی کاملا خشک باشن. 

دوم اینکه برای این ترشی حتما از سرکه سفید استفاده کنین.

خب طرز تهیه :

کلم رو با دستگاه یا با چاقو خلالی می کنیم.

پیاز هم خلال  و به کلم ها اضافه می کنیم.

نمک بهشون اضافه می کنیم و خوب ماساژ می دیم تا بوی کلم گرفته شه .

داخل ابکش می ریزیم و روش یه کوچولو آب سرد می گیریم و می ذاریم 5-6 ساعت کنار بمونه تا آبش گرفته شه.( کلم باید خشک باشه و آب نداشته باشه. یه خورده که آبش گرفته شد روی پارچه تمیزی پهن کنین که کاملا خشک شه)

سرکه , شکر و ادویه جات رو روی حرارت کم می ذاریم تا به جوش بیاد. وقتی جوشید می ذاریم کنار تا سرد شه.

بعد از خشک شدن کلم ها و سرد شدن سرکه , یه شیشه ی تمیز و خشک بر می داریم .

سیب ها رو با پوست تکه می کنیم.

یه خورده کلم می ریزیم و بعد سیب تکه شده , دوباره کلم و بعد سیب تکه شده و ... و بعد هم روشو با مخلوط سرکه پر می کنیم.

درشو محکم می بندیم و به مدت 10 روز می ذاریم تو محیط آشپزخونه بمونه. ( من رو تراس تو سایه گذاشتم. کلا ترشی نباید آفتاب ببینه البته تا جایی که من می دونم!)

--- من بیشتر از 10 روز گذاشتم موند و بعد مصرف کردم.

--- این ترشی خیلی خوشمزس فقط یه خورده به شیرینی می زنه. نمی دونم به خاطر سیب ها هس یا اون مقدار شکر!

--- من میخک و برگ بو نزدم! ( شاید تو شیرین نبودنش اثر داره!)

--- این ترشی رو از یکی از برنامه های تلویزیون یاد گرفتم.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form