بستنی خانگی

دسته: انواع دسر

سلام.

یه بستنی خییییییییلی خوشمزه!

مواد لازم :

شیر :  4 پ 

شکر : 400 گرم ( ولی من 300 گرم می زنم که نرمال و خوبه. 300 گرم معادل یک و نیم پ ست تقریبا)

ثعلب : 1 ق چ

وانیل: یک سوم ق چ(میتونین هل رو جایگزینش کنین)

مغز گردو و بادوم و ...: مقداری

خلال پسته: مقداری

زعفران و کاکائو : مقداری

 

طرز تهیه :

--- ثعلب پودر مانند مثل آرد تقریبا. لوازم قنادی ها دارن. فک کنم عطاری ها هم باید داشته باشن.

 ثعلب و شکر رو خیلی خوب با هم مخلوط می کنیم.

مخلوط شکر و ثعلب رو کم کم به شیر سرد اضافه می کنیم.

و با کمک قاشق مخلوط میکنیم در حدی که شکر باز شه.(از چنگال و همزن دستی استفاده نمیکنیم چون ایجاد حباب میکنه)

حالا گلابو اضافه می کنیم و مخلوط میکنیم.

خب....

حالا اگه می خواید بستنی 3 رنگ داشته باشین, مواد بستنی را به 3 قسمت تقسیم کنین. به یکی زعفران دم کرده اضافه کنین, به یکی کاکائویی که تو چند قطره آب ( یا شیر ) باز شده , و اون یکی هم که سفید!

دوباره یه کوچولو دیگه هم می زنیم هر کدومو و می ذاریم داخل فریزر.

زمانی که یه خورده نیم بند شد(خودش یه خورده گرفت) دوباره میاریم بیرون و یه کوچولو با قاشق هم میزنیم و دوباره میذاریم داخل فریزر.دوباره نیم بند شد میاریم بیرون و ... تکرار مرحله قبل.

اینکارو چهار یا پنج بار ادامه میدیم تا جایی که دیگه تمام سطح میبنده و سفت میشه . حالا مغز گردو و پسته و ... رو میریزیم داخلش و مخلوط میکنیم.

میذاریم داخل فریزر و بعد از هشت یا نه ساعت نوش جان میکنیم.

میتونین روی بستنی تون بعد از اماده شدن، خلال پسته بریزین.

نوش جان.