دسر مخصوص ماه مبارک رمضان ( ماقوت )

دسته: انواع دسر

مواد لازم :

نشاسته : 1 ق غ

آب : 2 پ

شکر : 2 ق غ

گلاب : کمی

طرز تهیه:

1- نشاسته رو با یه لیوان آب سرد خوب حل می کنیم. که به صورت گلوله ای نباشه.

2- یک لیوان آب باقی مونده  و شکر رو اضافه می کنیم و می ذاریم روی شعله متوسط و مدام هم می زنیم تا گلوله ای شکل نشه.

3- زمانی که غلیظ شد و به اصطلاح جا افتاد , گلاب رو اضافه می کنیم. و بعد از 3-4 دقیقه شعله گاز رو خاموش می کنیم و سریع داخل ظرف مورد نظر می ریزیم.

 

این یکی از دسرهای خیلی خوشمزه ماه رمضون هست.

اگه شکرش کم بود بیشترش کنین! برای من همین اندازه شکر خوبه!

نوش جان.