رویخی

دسته: انواع دسر

سلام.

رویخی یه خوردنی سرد و شیرین قدیمی هس که روی سینی های کوچیک روی یخ می ذاشتن و توی کوچه بازار می فروختن. برای همین هم اسمش " رویخی " شده!

به نظر من یه گزینه ی خیییییییلی خوبی هس برای اونایی که نمی خوان از شکر استفاده کنن یا دیابت و ... دارن. آخه این دسر خوشمزه اصلا شکر نداره !!!

تقریبا مث همون فرنی خودمونه اما بدون شکر و برای شیرین شدنش , شیره انگور جایگزین میشه.

مواد لازم :

آرد برنح: 3 ق غ

نشاسته : 1 ق غ

اب سرد : 3 پ

شیر : 2 پ

هل و گلاب : کمی

شیره انگور : تزیین 

 

طرز تهیه:

آرد برنج و نشاسته رو داخل آب حل کنین و بعد صافی کنین.

روی حرارت کم بذارین و مدام هم بزنین.

--- بازم تاکید می کنم که اینجور چیزا رو حتما با حرارت کم بپزین.

وقتی حجم آب نصف شد , شیر رو اضافه می کنیم و بازم هم می زنیم تا غلیظ شه. طوری که اگه روی یه بشقاب سرد یه خورده بریزیم , زودی ببنده.

بعد داخل بشقاب تخت یه لایه نازک می ریزیم و روشو با هل , گلاب و شیره انگور به صورت مارپیچ تزیین می کنیم.

--- من هل و گلاب رو داخلش ریختم.

---بجای شیره می تونین هر شهد دیگه ای هم بریزین ولی صفاش به همون شیره انگور!

--- حتما یه لایه نازک بریزین داخل ظرف , که با اون مقدار شیره انگور شیرین شه.

من که واقعا خوشم اومد! البته ناگفته نماند که زمان می بره چون مدام باید پای گاز باشی.

ولی حتما درست کنین.

نوش جونتون.