کابلر هلو

دسته: انواع دسر

سلام.

کابلر هلو یه دسر خیلی خوشمزس .

 

کابلر یعنی اینکه میوه ها رو خرد می کنن و مزه دارش می کنن و روشو با خمیر بیسکویت می پوشونن و می ره داخل فر. بر اثر حرارت آب میوه ازش خارج میشه و اون لایه خمیری هم برشته و خوشمزه میشه.

کابلر داخل همون ظرفی که رفته داخل فر , سرو میشه و قابل برگردون و انتقال به ظرف دیگه نیس.

این دسر خوشمزه و این توضیحات رو از سایت خیلی خوب  www.spbaking.com یاد گرفتم. یه سایت خیلی خوب که دسر و شیرینی رو خیییییلی خوب و کامل یاد می ده. ممنون از خانم بهاره وحید عزیز.

مواد لازم رویه کابلر :

آرد : یک و یک سوم پ

شکر : یک چهارم پ

کره سرد: 50 گرم

بکینگ پودر : یک و نیم ق چ

شیر : نصف پ

نمک : یک هشتم ق چ

وانیل : یک چهارم ق چ

 

کابلر :

هلوی بزرگ : 4 عدد

آب لیمو ترش : 1 ق غ

شکر : یک چهارم پ

نشاسته ذرت : 2 ق غ

دارچین : نصف ق چ

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

هلو رو پوست می کنیم و اسلایسی برش می دیم. (پوست هلو رو یه برش سطحی بزنین مث علامت + و بعد بندازین داخل قابلمه آب جوش که روی حرارت هس. بعد از چند ثانیه پوستش ازش جدا میشه که با کفگیر بر می داریم و توی آب سرد می ندازیم)

اب لیمو ترش رو بهش اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم( من آبلیمو ریختم و میزانش رو یه خورده کمتر گرفتم)

شکر , نشاسته و دارچین رو با هم مخلوط و به ظرف هلوهامون اضافه می کنیم .با لیسک مخلوط می کنیم و میذاریم یه کنار.

این از مواد کابلر! حالا بریم سراغ رویه کابلر !

فر رو روشن می کنیم و روی 190 درجه می ذاریم.

آرد , بکینگ پودر و نمک رو الک می کنیم .

کره رو از فریزر خارج می کنیم و چند تکه می کنیم و به مخلوط آردمون اضافه می کنیم و با چنگال هم می زنیم.

مث خرده نون می شه.

شکر رو اضافه و شیر هم رو کم کم اضافه می کنیم با چنگال هم می زنیم.

وقتی خمیری شکل شد , دیگه هم نمی زنیم.( یه خمیر چسبناک مانند) می ذاریم روی سطح کار آرد پاشی شده و به قطر یک و نیم الی دو سانت باز می کنیم. ( من یه سانت باز کردم)

خمیر رو قالب می زنیم. توی دستور اومده با قالب به قطر 4-5 سانت که من با کوچیکتر زدم.

هلوها رو داخل قالب می ریزیم و روشو با خمیرهای قالب خورده پر می کنیم.( قالب نیازی به چرب شدن نداره)

 روی خمیرها رو با شیر رومال می کنیم و می ذاریم داخل فر به مدت نیم ساعت. ( زمانشو بازم باید چک کنین وقتی روی کابلرتون طلایی میشه یعنی پخته س. البته به وسیله خلال دندون هم چک کنین! یه خلال دندون بزنین داخل خمیرتون اگه خمیری بهش نچسبید یعنی آمادس)

یه جورایی مث سنگفرش می شه البته مال من نشد:)

 

بعد از آماده شدن , بذارین یه خورده سرد شه و بعد به صورت ولرم نوش جان کنین.

نوش جونتون.

 

خوشمزه های مرتبط با هلو :

کیک هلو

کرم هلو ( رژیمی )

 کرم هلو

 نان بریاش با هلو

دسر هلو