آش عباسعلی

دسته: انواع غذاهای خوشمزه

سلام.

آش عباسعلی یه آش خیلی راحت و خوشمزه ای هس !

به نظر من مث آش دندونی می مونه. خیلی خوشمزس. حتما امتحان کنین.

مواد لازم :

گوشت گوسفند : 500 گرم 

لوبیا چیتی : نصف پ

نخود : نصف پ

لوبیا قرمز : یک چهارم پ

عدس : یک پ

برنج : یک پ

پیاز : یک عدد (بزرگ ) 

جوز هندی , تخم گشنیز , میخک , زردچوبه , نمک , فلفل سیاه و قرمز : کمی

نعنا داغ و پیاز داغ : کمی

 

طرز تهیه :

حبوبات رو از شب قبل خیس می کنیم.

هر کدوم از حبوبات رو جداگانه می پزیم.

گوشت هم می ذاریم کامل بپزه. وقتی خوب پخت , گوشت رو ریش ریش می کنیم. آب گوشت هم کنار می ذاریم.

یه پیاز تفت می دیم و بعد زردچوبه بهش اضافه می کنیم و برنج پخته شده و گوشت ریش شده به همراه اب گوشت رو اضافه می کنیم.

اینجای کار اگه برنج تون خوب له نشده بود , با گوشت کوب , برنج و گوشت رو یه کمی می کوبیم اما اگه خوب گذاشتین له شده دیگه نیازی نیس.

حبوبات پخته شده رو به قابلمه اضافه می کنیم و می ذاریم همه با هم , یه ساعت روی حرارت ملایم خوب جا بیوفته . 

آخرای پخت هم , ادویه ها رو اضافه می کنیم.

بعد از جا افتادن , روی آش رو با پیاز و نعنا داغ تزیین می کنیم.

--- جوز هندی و میخک و تخم گشنیز , عطر زیادی داره , کم استفاده کنین تا طعم آش بد نشه.

--- به جای گوشت , اگه از مرغ هم استفاده کنین خوشمزه میشه.

حتما امتحان کنین که می شه یکی از غذاهای مورد علاقه تون.

نوش جونتون.