قیمه ی جنوبی

دسته: انواع غذاهای خوشمزه

سلام.

خیلی قدیما از سمت کاشان به جنوب , قیمه رو با نخود درست می کردن. الان نمی دونم که هنوزم با نخود می خورن یا نه! اما منی که اولین بارم بود و درست می کردم خیییییلی خوشم اومد!

نخود و گوشت حالت نیم کوب داره و بدون رب درست می شه که من با اجازه خودم رب اضافه کردم:)

مواد لازم :

گوشت : نیم کیلو

نخود : 2 پ

پیاز : 1 عدد

لیمو عمانی : 3 عدد

زردچوبه و فلفل و نمک : کمی

رب : داخل دستور نبود ولی من زدم.

گلاب : 3-2 ق غ ( اختیاری )

 

طرز تهیه :

نخود رو 2-1 شب خیس کنین.بعد با گوشت بذارین بپزه.

وقتی هر دو کاملا پخته شد ,نخود و گوشت رو با هم بر میداریم و آبشم یه کنار می ذاریم, لازم داریم.

نخود و گوشت پخته شده رو با گوشت کوب نیم کوبشون می کنیم.

من تقریبا له کردم! نخواستم شکل نخود دیده شه.

یه پیاز تفت می دیم و زردچوبه و رب هم بهش اضافه می کنیم.

با مواد مخلوط می کنیم و اب خود گوشت و نخودو بهش اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا خوب جا بیوفته.

--- باید هر چند دقیقه یه بار هم بزنین تا ته نگیره.

زمانی که دیدین داره جا میوفته , چند ق گلاب به غذا اضافه کنین که خیییلی تو طعم غذا موثر.

به نظر من و آقای شوهر که خیلی خوشمزه بود.

---این غذا با پلو سفید یا شگر پلو خورده میشه. همین طور بدون سیب زمینی سرخ شده!!

حتما درست کنین.

نوش جونتون.