مرغ زنجبیلی ( هندوستان)

دسته: انواع غذاهای خوشمزه

سلام.

یادتونه طرز تهیه زنجبیل خونگی رو گفتم ! پودر زنجبیل خانگی

حالا با همون زنجبیلایی که با دستای خوشگل خودمون درستش کردیم , می خوایم یه مرغ خییییییلی خیلی خوشمزه درست کنیم. 

این مرغ زنجبیلی مربوط میشه به هندوستان. اصلا تند و فلفلی نیس! یه غذای معمولی که عطر زنجبیل و سیر مستت می کنه. خییییییلی خوشمزس.فوق العادس!

من غذا رو داخل تابه رژیمی درست کردم. شکلش به قشنگی غذای روغنی نیس! کلا غذای روغنی خوشگلتر اما خب ضررشم خوشگلتر :)

حالا چه روغنی چه غیر روغنی ولی حتما حتما این غذا رو برای یه بارم که شده تست کنین! عاااااااالیه! 

 

مواد لازم :

مرغ درشت : 1 عدد

سیر کوبیده : 3-4 پر

آب لیموی تازه : 1 پ

زنجبیل ساییده : 1 ق غ

شکر : 1 ق غ

آرد و نمک و فلفل 

 

طرز تهیه :

اول اینکه مرغ رو تکه می کنیم اما نه تیکه های کوچیک!

و بعد مزه دارش می کنیم به این صورت که :

آب لیموی تازه , سیر کوبیده شده , زنجبیل ,نمک و فلفل رو داخل طرفی می ریزیم و مرغ رو داخل مایه می گردونیم و می ذاریم داخل همون مایه 2-3 ساعت داخل یخچال بمونه.

برای ظرفتون درپوش بذارین.

تکه های مرغ رو بعد از مزه دار کردن , از مایه در بیارین و داخل آرد بغلطونین. و بندازین داخل روغن داغ.

--- مایه رو بیرون نریزین!!!!

داخل روغن تا زمانی بمونه که هر دو طرفش سرخ شه. ( تو دستور گفته 3 دقیقه هر طرف)

من بیشتر گذاشتم چون از تابه رژیمی استفاده کردم.

بعد از  سرخ شدن , فر رو روشن کنین و بذارین رو 200 درجه تا گرم شه.

مرغ رو روی کاغذ روغنی بذارین و شکر رو روی مرغ ها بپاشین و بذارین طبقه بالایی فر نیم ساعت بمونه.

یه ربع آخر , اون مایه ای که کنار گذاشته بودین! همونو داغ کنین و بریزین روی مرغ هاتون. 

--- من اون مایه رو صافی کردم و ریختم روی مرغ هام. داغ نکردم ! ولی شما داغ کنین.

--- من چون مرغم تو روغن سرخ نشده بود مجبور شدم گریل هم چند دقیقه ای روشن کنم.

یه غذای  خیییییلی خوشمزس که به صورت سرد هم خورده میشه.

نوش جونتون.