سلام.
ترشه شامی یه غذای خیلی خوشمزس! مث کتلت گوشت تقریبا با این تفاوت که خیلی خوشمزه تر و اونم بخاطر آبغوره آخر کار که طعم غذا رو چندین برابر خوشمزه تر می کنه.
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
پیاز : 1 عدد
جعفری : نیم پ
تخم مرغ : 1 عدد
سیب زمینی پخته شده : 1-2 عدد
آبغوره : نیم پ
نمک و فلفل
طرز تهیه :
سیب زمینی رو می ذاریم بپزه.
گوشت رو با پیاز رنده شده , جعفری خورد شده , تخم مرغ , نمک و فلفل داخل ظرف می ریزیم .
سیب زمینی رو می کوبیم و به گوشت اضافه می کنیم خب همه رو با هم چنگ می زنیم و مخلوط می کنیم.
وقتی مایه مون آماده شد , به اندازه یه تخم مرغ بر می داریم و کف دست پهنش می کنیم و تو روغن داغ ! سرخ شون می کنیم.
بعد از سرخ شدن تمام شامی ها , می ذاریمشون دوباره تو تابه و روشونو آبغوره می ریزیم و حرارت رو کم می کنیم تا 20 دقیقه بپزه.
این شامی های خوشمزه رو می تونین با پلو یا نون نوش جونتون کنین.
--- من تو تابه رژیمی سرخ شون کردم.
--- بعد از اینکه آبغوره رو اضافه کردیم , شامی ها رنگشون عوض میشه و پر رنگتر و خوشگل تر میشن.
--- خیلی خوشمزس.
نوش جونتون.