گرفتن تلخی بادمجان

دسته: نکات آشپزی

سلام.

بالاخره موفق شدم تا تلخی بادمجون رو بگیرم.

یعنی تلخ ترین بادمجون هم شما داشته باشین , عمرا اگه دیگه با این روش تلخ بشه!

اول بادمجوناتونو بشورین , بعد پوست بگیرین و بعد از وسط نصف کنین.

حالا روشونو نمک بپاشین!!! بعد از چند دقیقه (شاید 15 دقیقه ) می بینین که روی بادمجوناتون یه قطره های ریز به وجود اومده. مث شنبم!

حالا  عجله نکنین و کلا یه نیم ساعتی صبر کنین و بعد اون قطره ها رو پاک کنین و سرخ شون کنین و نوش جونتون کنین.

به هیچ عنوان دیگه اثری از تلخی وجود نداره.

البته یه نکته بگم و اونم اینکه :

بعضی ها می ذارن تو آب نمک که باز باید چقد منتظر بمونی تا آبش گرفته شه. این روش که من امتحان کردم خیلی بهتر و سریع تر.

بادمجونای خوشمزه بخورین و به جون من دعا کنین :)