طرز تهیه شربت آلبالو خوش رنگ

دسته: انواع شربت

سلام.

شربت خوشمزه آلبالو جااااان!

مواد لازم :

یک کیلو البالو 

شکر هم به همون میزان

گلاب کمی

طرز تهیه:

آلبالو ها رو خوب بشورین.

هسته ها شو در بیارین.( اگه ابزارشو ندارین , با نی شیشه ای هم می تونین این کارو انجام بدین. روایت شده با نی خودکار هم میشه :)

تو یه ظرف یا قابلمه ای بریزین و به انداز وزنش , شکر بریزین. من یک کیلو و نیم آلبالو داشتم , یک کیلو و 200 شکر ریختم.

بذارین ظرف آلبالو و شکرتون یک روز تو یخچال بمونه تا آب بندازه.

بعد از یه روز , بریزین تو قابلمه و بذارین رو حرارت. بدون اضافه کردن حتی یه قطره آب!

آب بهش اضافه نکنین چون رنگش عوض می شه و دیگه اون رنگ خوش رنگ رو بهتون نمی ده. نگران نباشین کلی آب می ندازه :)

--- حرارتو نه کم کنین و نه زیاد. بذارین معمولی باشه.

--- وقتی شربت تون رو حرارت, تا جایی که می تونین کف های روشو بردارین.

وقتی دیدن دیگه داره غلیظ میشه گلاب رو اضافه کنین و چند تا جوش که زد حرارتو خاموش کنین.

--- برای شربت و غلظتش , یه کوچولو از شربت رو (1 ق چ ) بریزین داخل بشقاب و بذارین چند دقیقه ای داخل یخچال بمونه . بعد بردارین و بشقابو کج کنین و ببینین شربت به راحتی کج می شه و می ریزه یا نه! اگه به سختی کج شد یعنی شربت تون غلیظ شده و دیگه لازم نیس حرارت ببینه ولی اگه زودی کج شد و ریخت , باید باز هم حرارت ببینه تا غلیظ شه.

حالا از صافی ریز رد کنین تا خود البالو وارد آبش نشه.

و بعد هم بذارین سرد شه و بریزین داخل شیشه یا .... و بعد هم داخل یخچال.

 نوش جونتون.

 

خوشمزه های مرتبط با آلبالو :

مربا آلبالو

ترش آلبالو

 کیک آلبالو

آلبالو پلو

اشکنه آلبالو

وارنیکی آلبالو

کیسل آلبالو

حلوای آلبالو

آلبالو خشک خانگی

آلبالو نمکی