نان محلی خراسان

دسته: انواع نان و کلوچه

سلام.

یه نونی خراسانی ها درست می کنن که خیلی خوشمزس. البته نمی دونم که بقیه شهرها هم دارن یا نه؟! 

طرز تهیه ش به این صورت که :

خمیر رو خودمون درست می کنیم یا از نونوایی می گیریم. اگه از نونوایی گرفتین بذارین یه ساعتی عمل بیاد و بعد استفاده کنین.

قاطی خمیرمون یه سری چیزای خوشمزه مخلوط می کنیم . مثل , پیاز سرخ شده , سیب زمینی نگینی سرخ شده , ادویه جات مثل : 4 زیره , زردچوبه و ...  سبزی هم اگه دوست داشتین می تونین پیازچه بزنین که عالی میشه.

من دقیقا همینایی که گفتم رو قاطی خمیرم کردم.

موادو خوب به خورد خمیر می دیم و تا یکدست شه.

و بعد کف و دیواره های تابه یا قابلمه ای رو خوب چرب می کنیم و خمیر رو داخلش پهن می کنیم.

--- اگه نازک دوست داشتین می تونین داخل چند تا قابلمه بذارین.

و بعد در تابه رو می بندیم و می ذاریم روی شعله پخش کن روی گاز. داخل فر هم می تونین بذارین.

وقتی یه طرف نون تون پخته شد , بر گردونین تا اون طرف دیگه هم پخته شه.

و بعد هم یه نون خیلی خوشمزه دارین.

نوش جونتون.