خمیر پیراشکی بدون خمیرمایه و بکینگ پودر

دسته: انواع نان و کلوچه

سلام.

یه خانم خیلی خوبی یه دستور خمیر پیراشکی بهم دادن و گفتن بدون خمیر مایه و بکینگ پودر هست و موندگاری بالایی داره! راستش اول تعجب کردم اما وقتی درست کردم دعاشون کردم بابت این دستور خوب!

وقتی پیراشکی رو درست می کنی تا 3-4 روزشو که خودم امتحان کردم که تازه تازه می مونه ولی خودشون گفتن تا یه هفته! البته به شرطی که خوب بپوشونین و بذارین داخل یخچال.

یعنی کلا این دستور برای مراسم و بیرون رفتن و .. خیلی خوبه که قبلش آماده کنی!

و اما مواد لازم برای این خمیر خیلی خوب!

ماست : نصف پ

تخم مرغ : 1 عدد

روغن مایع : 5 ق غ

نمک : 1 ق م

آرد : تقریبا 3 پ ( ولی تا زمانی که به دست نچسبه)

 

طرز تهیه :

همه ی موادو با هم مخلوط می کنیم . آرد رو کم کم اضافه کنین تا خمیرتون لطیف و نرم باشه.

خمیرو خوب ورز می دیم و روشو می پوشونیم و یه ساعتی استراحت می دیم بهش. 

بعد روی سطح کارمون باز می کنیم و قالب می زنیم و وسطش مایه ماکارونی میریزیم. ( یا هر چی که دوست دارین!)

یه طرف خمیرو میاریم روی مواد گوشتی مون و کناره ها رو با دست روی هم می ذاریم و با کمک چنگال کناره ها رو رد می ندازیم.( خوب فشار بدین تا وقتی می ره تو فر از هم باز نشه ) البته این کارا در صورتی هس که مث من قالب پیراشکی نداشته باشین :)

و بعد هم بذارین داخل سینی فری که کاغذ روغنی داره و رومال بزنین و بذارین داخل فری که از قبل گرم شده با 180 درجه دما.

--- من یه کاسه اب همیشه تو فرم می ذارم برای هر مدل نون و پیراشکی که بخوام درست کنم.

--- برای رومال یه زرده تخم مرغ زدم.

و بعد از مدتی.. ( شرمندم از من هیچ موقع زمان نخواین! واقعا زمان نمی گیرم ! فقط مدام چک می کنم. با کمک خلال دندون. خلال دندونو بزنین داخل نان, اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.)

وقتی آماده شد چند ثانیه هم گریل رو روشن کردم تا روش هم طلایی شه.

فوق العاده خمیر خوب و لطیفی هس! و البته سالم!!! حتما امتحان کنین! 

من همیشه با ارد گندم سبوس دار درست می کنم که اونم خیلی خوب میشه و خیلی هم مقویه!!! ولی خب رنگش مث این خوشگل نمیشه یه خورده تیره س.

نوش جونتون.