چیپس خانگی

دسته: تنقلات

سلام.

بالاخره موفق شدم که چیپس خونگی درست کنم!!!!

باور کنین اصلا نمی تونم جلوی خودم رو در برابر چیپس بگیرم. ملت بهم گفته که ضرر داره , بد , با سیب زمینی ... درست می شه , با روغن فلان درست می شه و ... اما کو گوش شنوا!؟

من عااااااااااااشق چیپس بودم و هستم. 

چندین بار به حالت های مختلف امتحان کردم اما چیپس نشد! یعنی چیپسی نشد که صدای خرچ خرچ یا قرچ قرچ بده :)

تا اینکه بالاخره با کمک دوستای خوبی که دارم موفق شدم که درست کنم.

کار سختی هم نیس فقط سرخ کردنش زمان می بره!

سیب زمینی ها رو پوست بکنین و بشورین.

بعد به کمک پوست کن نازک برش شون بدین.

بذارین داخل ظرف پر از اب . و نمک بهش اضافه کنین و بذارین داخل یخچال.

نمک هر چقد دوست دارین اضافه کنین نه زیاد باشه نه کم!

بذارین یک ساعتی داخل یخچال بمونه( من ساعت نگرفتم ولی نیم ساعت بیشتر شد!)

بعد داخل صافی بریزین و بذارین کاملا خشک شه. من بعد از اینکه آبش کامل خشک شد روی پارچه گذاشتم.

من بعد از اینکه از یخچال بیرون آوردم یه آب روش گرفتم چون نمک زیاد زده بودم :)

وقتی خشک شد بریزین داخل روغن از قبل داغ شده و سرخشون کنین.

حواستون باشه و هر از گاهی با کمک قاشق جابجا کنین ( هم بزنین :) 

نکته!

--- روغن تون باید زیاد باشه! طوری که روی سیب زمینی ها بیاد!

--- داخل قابلمه فقط چند دونه سیب زمینی بریزین! نباید سیب زمینی ها رو هم انباشته بشه.

--- حرارت شعله زیاد نباشه! لازم نیس کم کم باشه اما از متوسط یه خورده کمتر بذارین!

--- سعی کنین همیشه برای سرخ کردن , از کوچک ترین قابلمه استفاده کنین که روغن کمتری مصرف شه.

--- نکته خییییییییییییلی مهم:

حتما حتما سیب زمینی هاتونو با پوست کن , برش بدین.

اینا همه نکاتی هست که من رعایت نمی کردم و از کنارش رد میشدم. برای همین رعایت کنین تا چیپسای خوبی داشته باشین.

این چیپس خییییییییییییلی سالم تر از چیپسای دیگه ست. 

حتما درست کنین که ببینین چقد خوشمزه س.

زمانی که دارین نوش جونتون می کنین یادی از منم بکنین و جامو خالی کنین.

نوش جونتون.

 

دوباره نوشت:

دوست جونای گلم!

اینکه من اصرار کردم با پوست کن کار کنین دلیلش اینکه با پوست کن واقعا نازک در میاره! من رنده دارم که یه طرفش برای برش سیب زمینی هس , هر دفعه از اون استفاده می کردم. اطرافش چیپسی می شد اما وسطش نرم بود. برای همین تاکید می کنم با پوست کن کار کنین!

یه خورده کار باهاش سخته اما در عوض همونی میشه که می خواین.