درست کردن آلو بخارا

دسته: تنقلات

سلام.

آلو بخارای خانگی و بسیــــــــــــــــار خوشمزه و آسون!

درست کردن الو بخارا آسونه!

اول اینکه آلو زرد درشت می خریم و می شوریم.

با یه چاقوی خییییییییییییلی تیز یه به علاوه روی همشون می زنیم. یه بعلاوه ای که فقط پوست شو پاره کنه و به گوشتش نرسه . 

متاسفانه توی عکس اصلا معلوم نیس!!!!

یه قابلمه اب می ذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد.

وقتی به جوش اومد , الو ها رو می ندازیم داخلش. بعد از چند ثانیه آلو ها میاد روی اب می ایسته و پوستش تقریبا جدا شده!

با کفگیر بر می داریم و می ریزیم داخل ظرف آب سرد.( من با کفگیر اول همه رو ریختم داخل سبد و بعد ریختم داخل ظرف اب سرد)

پوستشو جدا می کنیم یعنی خودش جدا میشه!

و بعد هم می ذاریم داخل سبد و جلو افتاب تا خشک شن.

هر چی الوهاتون درشت و گوشتی باشن دیرتر خشک میشن و هرچی کوچیک باشن زودتر خشک میشن.

آلوهای سمت راست آلوهای درشت و گوشتی بودن و آلوهای سمت چپ الوهای کوچیک بودن ( همونایی که تو سبد هس) که اونایی که درشت بودن آلوبخارای بهتری شدن.

نوش جونتون.