شیرینی مشهدی (آلمانی)

دسته: شیرینی

سلام.

یه شیرینی خیلی معروف و پر طرفدار درست کردم به نام شیرینی مشهدی یا آلمانی. البته شیرینی عیدم بود که به علت تاخیر الان می ذارم!

از این دستور خیلی راضی بودم آخه قبلا با یه دستور دیگه درست کرده بودم. شیرینی با این دستور واقعا شیرینی می شه نه بیسکویت! جنس شیرنیش عااااااالیه!

فقط همین اول کار خودم ایراد کارم رو می گم! می گم تا شما دقت کنین:

اول اینکه شربتی که درست کردم زیادی تیره شد و روی رنگ شیرینی هام اثر گذاشت و دیگه سفید نشد.

دوم اینکه من برای این شیرینی روغنم رو صاف نکرده بودم و روغن شیرینیم زیاد شد. 

خب مواد لازم :

پودر قند : 100 گرم

روغن جامد : 300 گرم

آرد : 600 گرم

شیر : 60 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

شربت : 60 گرم 

وانیل : مقداری

مارمالاد : مقداری

 

مواد شربت کاراملی :

شکر : 6 ق س

آب جوش : نصف پ

 

طرز تهیه :

اول من شربت رو می گم :

شکر رو روی حرارت ملایم بذارین تا ذوب شه.

وقتی یه خورده تغییر رنگ داد , حالا  آب جوش بریزین و هم بزنین تا یکدست شه تا جایی که وزنش 60 گرم بشه. یعنی تقریبا اندازش باید به اندازه یک چهارم پ باشه. بازم اندازه بگیرین چون دقیق نمیدونم!من خودم وزن گرفتم :

حالا شیرینی :

روغن و پودر قند رو خوب می زنیم تا نرم و پوک بشه.

شربت , تخم مرغ, وانیل و شیر رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

**** اگه شربت تون سرد شده دوباره گرمش کنین.

حالا آرد رو اضافه می کنیم و ورز می دیم. نباید زیاد ورز بدین.

حالا خمیر رو داخل نایلون می ذاریم و میذاریم داخل یخچال یه ساعت.

بعدش خمیر رو قالب می زنیم و می ذاریم داخل سینی فر .

می ذاریم داخل فر با دمای 150 درجه به مدت 20 دقیقه.

نشونه ی آماده شدن شیرینی اینه که هم بوی شیرینی بلند میشه و هم اینکه می تونین خلال دندون بزنین داخل شیرینی هاتون, اگه چیزی نچسبید یعنی آمادست

بعد از خنک شدن شیرینی ها , روی یک شیرینی مارمالاد بزنین و شیرینی دیگه رو روش بذارین.

بعد از آماده شدن شیرینی ها حالا روشو تزیین کنین.برای تزیین هم :

 عسل رو با چند قطره آب مخلوط کنین تا از حالت سفتی در بیاد و روی شیرینی ها رو رومال کنین و بعد روی شیرینی رو کنجد , پودر پسته و ... بریزین.

نوش جونتون.