بیسکویت هندوانه ای

دسته: شیرینی

سلام.

زمانی که تو عقد بودم برای شب چله م اومدم شیرینی درست کردم. شیرینی (بیسکویت) که شبیه هندوانه بود.کلی ذوق کردم:)

خیلی وقته می خوام درست کنم و آموزشش رو بذارم ولی واقعا وقت نمیشه! 

خدا روشکر دیروز بالاخره تونستم درست کنم. گفتم شب چله نزدیکه, شاید به دردتون بخوره.

بافت خیلی خوبی داره مث بیسکویت نیس! برای همین گفتم شیرینی!

 

مواد لازم :

آرد : 2 و یک چهارم پ

تخم مرغ : 1 عدد

کره : سه چهارم پ

شکر: سه چهارم پ

اسانس بادام : یک چهارم ق چ

بکینگ پودر : یک چهارم ق چ 

نمک : 3 پنسه (یک پنسه مقدار نمکی که بین انگشت شصت و سبابه قرار بگیره)

شکلات چیپسی

رنگ خوراکی

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

کره رو خورد می کنیم و داخل پیمانه می کنیم و می ذاریم به دمای محیط برسه.

وقتی کره به دمای محیط رسید , با شکر خوب می زنیم تا پف کنه.

تخم مرغ و اسانس بادوم رو اضافه می کنیم و دوباره می زنیم.

آرد , نمک و بکینگ پودر رو الک می کنیم و کم کم به موادمون اضافه می کنیم تا خمیری شکل شه.

نباید ورز بدیم ! با نوک انگشت مخلوط می کنیم.

به صورت چشمی نصف خمیر رو بردارین و رنگ قرمز بهش اضافه کنین . به صورت استوانه ای در بیارین و بذارین داخل پلاستیک و بعد هم داخل یخچال تا استراحت کنه. یکی دو ساعت کافیه.

اگه بیشتر شد اشکال نداره. اگه هم عجله دارین , بذارین داخل فریزر.

طول استوانه تون تقریبا 10 سانت باشه.

اون نصف دیگه رو به دو قسمت کنین . یکی بذارین همون طور سفید بمونه و یکی دیگه رو رنگ سبز بزنین .( اگه دوست دارین یه کوچولو , مقدار سبزتونو بیشتر کنین)

هر کدوم رو جداگانه گرد کنین و با پلاستیک خوب بپوشونین و بعد هم داخل یخچال تا استراحت کنه.

بعد از استراحت خمیر .....

روی یه تیکه کاغذ روغنی , قسمت سفید رو باز کنین و استوانه قرمز رنگ رو داخلش بذارین و رول کنین. بعد با پلاستیک خوب بپوشونیدش و بذارین داخل یخچال تا کمی خودشو بگیره. من این قسمتا رو داخل فریزر می ذارم.

بعد از استراحت....

قسمت سبز رنگ رو باز کنین و رول قرمز و سفید رو بذارین و دوباره رول کنین.

با کاغذ روغنی , رول رو بپوشونین و بعد داخل پلاستیک کنین و بذارین داخل فریزر.

فر رو روشن کنین با دمای 180 درجه .

بعد از 10 -15 دقیقه رول رو از فریزر در بیارین و شروع کنین به برش زدن با قطر نیم سانت.

هر برش رو به دو قسمت تقسیم کنین و بذارین روی کاغذ روغنی که داخل سینی فر پهن کردین و روی هر قسمت چند تا شکلات چیپسی بذارین.

می ذاریم داخل فر به مدت 5-8 دقیقه. 

نباید رنگ شیرینی ها عوض شه! چه روی شیرینی چه زیر شیرینی !! باید چک کنین. هم بوی شیرینی بلند میشه و هم اینکه اگه خلال دندون بزنین داخل شیرینی هاتون, نباید چیزی بهش بچسبه.

--- اگه مث من شکلات چیپسی نداشتین ! شکلات رو بن ماری کنین و روی کاغذ روغنی به صورت دایره های کوچیک بریزین.

بعد از اینکه از فر شیرینی ها رو در اوردین , بلافاصله بذارین روی شیرینی هاتون.

نکته!

--- برای تبدیل کره به گرم :

           یک پیمانه کره = 220 گرم        نصف پیمانه کره = 110 گرم

--- قطر شیرینی ها تونو کم نگیرین! چون حالت بیسکویت مانند میشه و خشک میشه !

--- حتما برای باز کردن شیرینی تون از کاغذ روغنی استفاده کنین.

--- اگه مث من به جای شکلات چیپسی از شکلات بن ماری شده استفاده می کنین , بلافاصله بعد از بیرون اومدن شیرینی از فر باید روی شیرینی بذارین!!!

--- من اسانس بادوم نریختم :)

خیلی شیرینی خوشمزه و خوشگلیه! 

نوش جونتون.