سلام.
شیرینی کشمشی ازون شیرینی های خیییییییلی خوشمزس. به شخصه عاااااااااااشق شیرینی کشمشیم و برام حکم کیک یزدی رو داره از بس دوسش دارم :)
درست کردنش با این دستور هم خیلی آسونه و هم بافت خیلی خوبی داره.
مواد لازم :
تخم مرغ : 1 عدد
پودر قند : 125 گرم(به نظرم ۱۰۰ گرم کافیه)
روغن جامد : 50 گرم
آرد : 100 گرم
کشمش پلویی : نصف پ
وانیل : یک چهارم ق چ
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم و همین تعداد بالا رو داد به اضافه دو سه تای دیگه , که جناب شوهر داغ داغ نوش جان کرد!
روغن جامد و پودر قند رو می زنیم تا سفید شه.(پودر قند کم بزنین! خییییلی شیرین میشه! صد گرم بزنین بجای ۱۲۰ گرم)
تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم و بازم می زنیم.
نصف آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک خوب مخلوط می کنیم.
و بعد کشمش ها رو اضافه می کنیم.
مرحله آخر , باقی مونده آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.
حالا روی سینی فر کاغذ روغنی پهن می کنیم و از موادمون با قاشق چای خوری یا مربا خوری بر می داریم و می ریزیم روی کاغذ با فاصله!
--- اصلا با قاشق غذا خوری نریزین که خیلی شیرینی هاتون بزرگ و ضخیم می شه!!!!
من با ق م ریختم.
--- نیازی نیس روشو صاف و مرتب کنین! بره داخل فر خودش صاف میشه :)
می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده , با 160 درجه به مدت 10 دقیقه.
--- فرها با هم فرق میکنن .باید چک کنین , هم بوی شیرینی بلند میشه و هم اینکه اگه خلال دندون بزنین داخل شیرینی هاتون اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.
--- برای من نزدیک 15 دقیقه شد و گریل هم یه دقیقه روشن کردم.
--- روی شیرینی نباید تغییر رنگ پیدا کنه.
اینجا هم خواستم بافت شیرینی رو نشون بدم , که همه چیز تو عکس مشخصه غیر از بافت شیرینی :)
خییییییییلی خوشمزش , حتما امتحان کنین.
نوش جونتون.