شیرینی زنجبیلی بدون فر

دسته: شیرینی

سلام.

اینم یکی دیگه از شیرینی های بدون فر برای دوستانی که خواسته بودن.

شیرینی زنجبیلی مث برشتوک! با این تفاوت که برشتوک با آرد نخودچی هس و این با آرد سفید و زنجبیل.

به نظر من هر دو خیییییییلی خوشمزن!

مواد لازم :

آرد : 3 پ

روغن جامد : یک چهارم پ

پودر قند : دو سوم پ

کره : یک چهارم پ ( 55 گرم )

زنجبیل : 3 ق س

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

اول از همه یه ظرف رو خیس کنین و پلاستیک فریزرو باز کنین و داخلش پهن کنین و روی پلاستیک رو کمی چرب کنین.

حالا آرد رو الک می کنیم و روی حرارت کم تفت می دیم. رنگش نباید عوض شه! فقط بوی خامش باید گرفته شه. وقتی بوی خامیش گرفته شد , حرارت رو خاموش می کنیم و اجازه می دیم تا خنک شه کمی.

بعد روغن جامد صاف شده , پودر قند و زنجبیل رو با هم مخلوط می کنیم. و بعد آردو اضافه می کنیم.

کره هم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیری مانند شه.

--- اگه مخلوط مون خشک بود و خمیری شکل نشد , کمی روغن جامد اضافه کنین.

وقتی خوب منسجم شد , داخل ظرفمون پهنش می کنیم و خوب با قاشق فشردش می کنیم و می ذاریم داخل یخچال.

 

 بعد از یک ساعت یا بیشتر , شیرینی رو به کمک پلاستیک از قالب بیرون میاریم و برش یا قالب می زنیم.

من برش دادم به صورت مثلثی. اما تمیز در نیومد.

برای اینکه برش های مثلثی تون تمیز در بیاد , اول دور تا دور کار رو برش بزنین و تمیز و یکدست کنین.

بعد به اندازه های مساوی عمودی برش بزنین. ( همون مستطیل شکل! یعنی برای من 4 تا برش عمودی شد )

حالا از گوشه کار , شروع کنین به صورت مورب برش بزنین.

این می شه برش مثلثثی تمیز و قشنگ! که البته چون مال من اندازه ی برش های عمودیم چشمی بود , مثلث هام تمیز و یکدست در نیومدن!

وبعد از برش هم , روشو یا شکلات یا پودر پسته و یا .. تزیین می کنیم.

خیلی خوشمزس.

نوش جونتون.