کیک شیره انگور

دسته: کیک

سلام.

کیک شیره انگور خیییییییلی خوشمزه و خوش بافت!

اگه مطلبی که می ذارم به دردتون خورد , لطفا برای پدرم فاتحه بخونین. اگه زحمت تون میشه پس لطفا 3 تا صلوات بفرستین. خیلی ممنون.

مواد لازم :

تخم مرغ :2 عدد

شکر : 2 ق غ

روغن مایع : نصف پ

شیره انگور : سه چهارم پ

آب گرم : یک چهارم پ

بکینگ پودر : 1 ق چ

آرد : یک و نیم پ

طرز تهیه:

تخم مرغ , روغن و شکر رو با همزن می زنیم تا رنگش روشن شه.

 

فر رو روشن می کنیم و روی 170 درجه می ذاریم.

آب گرم رو به شیره اضافه می کنیمو بعد شیره رو به مواد کیک مون اضافه میکنیم و خوب می زنیم تا کف کنه.

آرد و بکینگ پودرو با هم مخلوط و 3 بار الک می کنیم.

ارد رو کم کم اضافه و با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شه.

 

 ته قالب رو کاغذ روغنی می ندازیم و مایه رو می ریزیم داخلش.( من قالب رو چند بار به زمین زدم تا حباب نداشته باشه)

 

می ذاریم داخل فر با 170 درجه دما تا زمانی که کیک مون پخته شه.(بعد از تقریبا 40 دقیقه , وقتی که خلال دندون داخل کیک بزنیم و چیزی به خلال دندون نچسبه یعنی کیک مون آمادست)

من روی کیک رو شابلون گذاشتم و پودر قند پاشیدم که وقتی شابلون رو برداشتم پودر قندا جابجا شد و طرحم بهم ریخت بعد مجبور شدم همه رو پاک کنم و پودر نارگیل بریزم.

بافت کیک و همین طور طعم کیک بسیـــــــــــــــار عالیه.

حتما یه بار امتحان کنین.

راستی من این کیک رو با شیره توت هم امتحان کردم اون کیک هم مث این کیک بسیار خوشمزه بود.

نوش جونتون.