سلام.
قهوه یکی از اون چیزایی هست که ما علاقه زیادی بهش نداریم. نه که نخوریم ها! اگه باشه می خوریم ولی مشتاق خریدنش هیچ وقت نبودیم و نیستیم.
دوست همسرجان از اون ور آب زحمت کشیدن و برامون قهوه آوردن , منم بدون معطلی دست به کار شدم و "کیک قهوه " درست کردم.
تعریفشو زیاد شنیده بودم ولی چون علاقه ای نداشتم به قهوه, فک نمی کردم خوشمزه بشه. ولی الان می گم که واقعا عااااااااااالی بود و بسیــــــــــار خوشمزه!
بافت کیک خیلی خوب بود. از همه بهتر کرم موکا بود! خیلی لذیذ این کرم و البته خیلی آسون و راحت !
البته این کرم ربطی به این کیک نداره و به نظرم میشه برای روکش هر کیک دیگه ای استفاده کرد فقط مث گاناش رقیق نیس! یه چیزی تو مایه های فرنی و از لحاظ طعم خیلی شباهت داره به پودینگ شکلاتی!
خب مواد لازم :
تخم مرغ : 3 عدد
روغن : دو سوم پ
شیر : دو سوم پ
شکر : یک پ سر خالی
ارد : 2 پ
وانیل : یک چهارم ق چ
بگینگ پودر : 2 ق چ
قهوه فوری: نصف ق س
پودر کاکائو : 1 ق س سر خالی ( من کمتر زدم چون کاکائو من تلخ )
مواد لازم برای کرم موکا :
کره : 60 گرم
شکر : یک چهارم پ
آرد : یک چهارم پ
شیر : 1 پ
قهوه فوری : 1 ق س
پودر کاکائو : نصف ق س
شکلات : 60 گرم
طرز تهیه :
فر رو روشن می کنیم و رو 175 درجه می ذاریم.
قهوه رو در شیر گرم حل می کنیم و می ذاریم یه کنار .
روغن و شکر رو با همزن می زنیم.
تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم و می زنیم.
شیر و قهوه ای که با هم مخلوط کرده بودیم و کنار گذاشته بودیم رو اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن می زنیم.(زیاد نه!)
آرد , پکینگ پود و پودر کاکائو رو 3 بار الک می کنیم و به مخلوط مون اضافه می کنیم و با لیسک می زنیم به صورت دورانی!
رد پایی از پسرک همیشه حاضر در صحنه!
حالا قالب مونو اماده می کنیم یعنی چرب می کنیم و ارد پاشی کامل. و بعد مواد رو داخل قالب می ریزیم و می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با همون 175 درجه.
و بعد از حدودا 40 دقیقه خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس.
وقتی آماده شد , بعد از 10 دقیقه از قالب در میاریم و می ذاریم تا خنک شه.
و می ریم سراغ کرم خوشمزه مون:
من کرم رو با نصف مواد درست کردم و اندازه شد!
کره , شکر و آرد رو با هم مخلوط می کنیم و می ذاریم رو حرارت کم.
شیر رو اضافه می کنیم و مدام می زنیم.
وقتی شیر داغ شد , پودر کاکائو و قهوه رو اضافه می کنیم.
زمانی که غلظت موادمون مث ماست مانند شد , شکلات رو اضافه می کنیم و هم می زنیم و زیر حرارت رو خاموش می کنیم.
غلظت این کرم مث فرنی می مونه!
حالا یه خورده بذارین از حرارت بیوفته و بعد رو کیک تون بریزین هر جور که دوست دارین.
می تونین این کرم رو وسط کیک هم بذارین. من برای کیک دوم , وسط کیک گذاشتم.
اینم بافت کیک :
حتما درست کنین چون خیلی عالیه!
نوش جونتون.