تزیین رولت خامه ای

دسته: کیک

سلام.

قرار بود برای مسابقه رولت تزیین کنیم. منم خواستم متفاوت باشه برای همین شکل لیوان در آورددم :)

اول رولت داخل تابه درست کردم.رولت خامه ای بدون فر

بعد به دو قسمت تقسیم کردم و کناره هاشو زدم و صاف کردم.

شروع کردم به درست کردن دسته!

روی کاغذ روغنی 4 تا دسته یک شکل کشیدم.

شکلات رو بن ماری کردم و روی دسته ها ریختم.

کاملا سفت نشده بود که از کاغذ جدا کردم.

روی یک لایه از دسته , خلال دندون گذاشتم و به کمک خود شکلات چسبوندم و لایه بعدی دسته رو روی خلال دندون گذاشتم.

و شد این :

رولت رو داخل سینی گذاشتم و دسته ها رو با کمک خلال دندونا به رولت زدم . خیلی آروم و با احتیاط!

و شروع کردم به خامه کشی!

ولی اول باید خامه کشی می کردم و بعد دسته ها رو می زدم چون خیلی اذیت شدم.

گذاشتم داخل فریزر تا یکمی خودشو بگیره.

یه خورده کاکائو به خامه زدم و روی لیوان ها کشیدم.

از همون شکلاتای بن ماری شده یکمی روی خامه ها ریختم و شکلات داخلش گذاشتم.

اینم لیوان از نمایی دیگر :)

اعتراف می کنم خامه کشیم خیلی ضایع شده!

و اعتراف می کنم خیلی سر همین دو لیوان فسقلی اذیت شدم ولی خب کل کار رو خیلی دوست داشتم و خییییییلی ذوق زدم مث همیشه :)