چیز کیک

دسته: کیک

سلام.

چیز کیک به نقل از ویکی پدیا : کیک پنیر یا چیز کیک (به انگلیسی: Cheesecake) شیرینی مغذی و پرمایه‌ای است که از پنیر دَلَمه یا پنیر خامه‌ای و دیگر افزودنی‌ها تهیه می‌شود.

ولی چیز کیکی که من درست کردم با پنیر نیس :) 

 

کلا به زبون ساده چیز کیک از 3 قسمت تقسیم شده: لایه زیری: کیک , لایه وسط : پنیر , لایه بالایی : ژله

البته تو این مدل چیز کیک, لایه اول می تونه به جای کیک , مخلوط ساقه طلایی و کره هم باشه.

مواد لازم :

لایه زیری: کیک اسفنجی یا ترکیب ساقه طلایی و کره

لایه وسط : 

    شیر : 2 پ

    زرده تخم مرغ : 2 عدد

    کره : 25 گرم

    آرد ذرت : 2 ق ع ( آرد ذرت با نشاسته ذرت فرق می کنه آرد ذرت زرد رنگ, نشاسته ذرت سفید و اگه از رو پلاستیک دست بزنیم یه صدای قرچ قرچی می ده :)

    شکر : 4 ق س

    گلاب : نصف استکان

    وانیل : کمی

لایه رویی : ژله یه بسته

 

طرز تهیه :

اول اینکه ظرف مورد نظرتونو کمی خیس کنین و یه نایلون باز کنین و بندازین داخلش. و داخل نایلون رو کمی چرب کنین.

برای لایه اول , شما هم می تونین کیک درست کنین و هم می تونین 1-2 بسته ساقه طلایی رو با کره مخلوط کنین تا جایی که خمیر منسجمی بدست بیاد.

این خمیر به دست اومده یا کیک اسفنجی رو می ذاریم داخل قالب مون.

من کیک اسفنجی درست کردم با این دستور: کیک اسفنجی ساده

برای لایه وسط :

همه ی مواد رو روی حرارت ملایم قرار می دیم و مدام هم می زنیم با قاشق تا غلیظ شه.

وقتی خوب غلیظ شد ,حرارت رو خاموش می کنیم و مخلوط رو می ریزیم روی کیک مون و می ذاریم داخل یخچال تا زمانی که کامل سرد شه.

بعد ژله رو به روش بن ماری درست می کنیم (رو بخار کتری می ذاریم)و می ریزیم روی موادمون.

من برای ژله فقط از آب جوش استفاده کردم. آب سرد دیگه نریختم!

اگه می خواین از میوه هم استفاده کنین باید قبل از ریختن ژله , میوه رو بذارین روی مواد , و چند قاشق از ژله بریزین و بذارین داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد باقی ژله رو بریزین.

منم همین کار رو کردم.

اول دونه های انارمو گذاشتم و فقط چند قاشق از ژله انارم روی دونه های انار ریختم و بعد گذاشتم داخل فریزر تا دونه های انار ثابت بشن .

بعد از اینکه خودشو گرفت , باقی ژله رو ریختتم روی دونه های انار و گذاشتم داخل یخچال.

بعد از اینکه ژله کامل سفت شد , کناره های ژله رو با کمک چاقوی تیز جدا می کنیم و به ظرف مون منتقل می کنیم.

و اگه دوست داشتین می تونین قالب بزنین:

و اما در مورد مزه!

راستش خیلی خوشمزه و عالی بود فقط به نظرم شما با انار یا هر میوه ترش مانند دیگه ای درست نکنین! یه مزه ترش و شیرینی می داد که زیاد جالب نبود!

ولی بدون دونه های انار خیلی خوشمزه میشه :)

مثلا با ژله موز فک کنم خییییییلی محشر شه!

نوش جونتون.