فوندانت 3

دسته: کیک

سلام.

این سومین دستور فوندانت هس که تو سایت می ذارم.

شاید بیشتر هم بشه :)

آخه دوست دارم همه رو امتحان کنم و بدونم بهترینش کدومه! البته 90 درصد دستورات مواد اولیه مشابه ای دارن , فقط میزان اندازه ها با هم فرق می کنه.

فعلا بین این 3 تا این بهتره به نظرم!

برای فوندانت باید یه چیزی رو بدونین و اونم اینکه به هیچ عنوان در مصرف پودر قند صرفه جویی نکنین!!!! یه یک کیلویی پودر قند کنار دست تون باشه. این طوری حتما فوندانت خوبی دارین!!!

مواد لازم :

پودر قند : 800 گرم

آب سرد : نصف پ

گلوکز : 1 ق غ سر پر

گلیسیرین خوراکی : 4 ق غ

پودر ژلاتین : 1 ق غ

 

طرز تهیه :

برای تهیه مواد فوندانت همه رو می تونین از لوازم قنادی ها تهیه کنین. البته گلیسیرین خوراکی رو عطاری ها هم دارن! ولی خب از همون لوازم قنادی بگیرین بهتره!

برای درست کردن فوندانت...

آب سرد رو بریزین داخل کاسه فلزی و پودر ژلاتین رو روش بپاشین.  بعد چند ثانیه که اسفنجی شد , روی بخار آب بذارین تا شفاف شه.

بعد گلوکز رو اضافه می کنیم و وقتی موادمون یه دست شد , از روی حرارت بر می داریم و بلافاصله گلیسیرین خوراکی رو اضافه می کنیم.

داخل یه کاسه بزرگ نصف پودر قند مونو می ریزیم و وسطشو گود می کنیم و دو سوم از مخلوط مونو می ریزیم داخلش.

شروع می کنیم با قاشق یا لیسک به هم زدن. وقتی خودشو کمی گرفت , به سطح کار منتقل می کنیم.

روی سطح کارتونو پودر قند بپاشین و خمیرتونو بذارین روش و پودر قند روی خمیر بریزین و ورز بدین.

--- سعی کنین با انگشت ورز بدین یا دستکش بپوشین تا گرمای دست تون منتقل نشه!

اون رد دست خوشگل روی خمیر کار قناد کوچولوی منه که اصرار داشت حتما ورز بده!

بعد از ورز دادن خمیرمون آماده میشه.

من خمیر رو داخل نایلون گذاشتم و خوب نایلون پیچش کردم که هوا نگیره و گذاشتم داخل یخچال . فک کنم نیم ساعت کمتر شد!

بعد از داخل یخچال در آوردم و هر مقدار که می خواستمو رنگ زدم و استفاده کردم.

نکته :

--- همه ی مخلوط گلوکز و ژلاتین و ... رو نیاز نیس به پودر قندمون اضافه کنیم.

--- پودر قند رو کم کم اضافه کنین چون ممکنه زیادی سفت شه. بعد از اضافه کردن پودر قند خوب ورز بدین. اگه سفت شد گلیسیرین اضافه کنین. ولی اگه طبق دستور و با دقت انجام بدین خمیرتون نه شل می شه و نه سفت!

--- هر چی پودر قندتون ریزتر باشه , خمیر بهتری دارین!

موفق باشین.