کیک زردآلو

دسته: کیک

سلام.

کیک زردآلو رو با دو دستور تست کردم که این به نظرم خیلی بهتر از اون یکی دیگه بود. این دستور خوب از دوست خوبم مریم جون هس @maryam.sadeghi6081

بافت کیک نرم و سبک بود و طعمش هم عاااالی. 

 

مواد لازم : 

کره : 160 گرم

شکر : 180 گرم

تخم مرغ : 4 عدد

شیر : 2 ق غ

پودر بادام : 110 گرم

آرد : 180 گرم

بکینگ پودر : 2 ق م

زردآلوی خرد شده : 380 گرم

 

طرز تهیه  :

من با نصف مواد درست کردم.

 کره و شکر رو می زنیم تا کرم رنگ شه.

تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنیم و خوب می زنیم.

شیر و پودر بادوم رو اضافه می کنیم و یه کوچولو دیگه می زنیم.

و بعد آرد و بکینگ پودر که 3 بار الک کردیم و کم کم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

و در آخر زردآلو ها رو اضافه می کنیم و یه کوچولو مخلوط می کنیم.( فقط در حد ترکیب شدن)

 می ریزیم داخل قالب چرب شده  و داخل فر از قبل گرم شده با 170 درجه دما به مدت 50 دقیقه ( کمتر یا بیشتر بسته به فرتون داره.بعد از 40 دقیقه , خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس)

اینم بافت کیک در دستان گل پسری که لب به کیک نزد ولی خوب همکاری کرد. از همینجا ازش تشکر می کنم :)

نکته!

--- من زردآلوها رو پوست گرفتم و با چاقوی تیز خرد کردم. روی دستمال گذاشتم و بعد شروع به درست کردن کیک کردم.

--- یه کوچولو , خیلی کم زردآلو به ترشی می زد. کلا ترکیب زردالو با مواد کیک و نون باعث می شه که یه کوچولو طعمش برگرده.

--- راستش باید اعتراف کنم که من خیییییلی از این کیک مخصوصا از بافت کیک خوشم اومد. با اینکه اصلا کیکای کره ای رو دوست ندارم اما بی نهایت بافت و مزش خوب بود اما هر کسی که خورد نه تنها خوشش نیومد بلکه گفت کیکای قبلیت خوشمزه تر بودن! و این جمله رو در صورتی می گفتن که دهنشون پر بود و بعد از گفتن این جمله دوباره به خوردن کیک ادامه دادن... حالا قضاوت با شما؟!

نوش جونتون.

 

خوشمزه های مرتبط با زردآلو :

حلقه های شکلات با زردآلو

اشترودل زردآلو

مارمالاد زردآلو

کمپوت زردآلو

برگه زردآلو خانگی

لواشک