ادویه چیکن ماسالا

سلام.

یه ادویه خییییییلی خوش عطر که مزه غذاهای مرغی رو عاااااااااااالی می کنه.

خیلی ممنون از شف طیبه نازنین بابت دستور.

مواد لازم :

تخم گشنیز : 1 ق غ

زیره سبز : 1 ق غ

فلفل سیاه : 1 ق غ

چوب دارچین 6 سانتی : 3 عدد

میخک : 1 ق غ

هل سبز : 1 ق غ

هل سیاه : 5 عدد

پودر زردچوبه : 1 پ

پودر فلفل قرمز : 2 ق غ

پودر سیر : 1 ق غ 

پودر زنجبیل : 1 ق غ

جوز هندی : یک چهارم ق چ

 

طرز تهیه :

تخم گشنیز , زیره سبز , فلفل سیاه , چوب دارچین , میخک و هل رو داخل تابه می ریزیم و روی حرارت کم متوسط می ذاریم تا زمانی که رنگ زیره ها عوض شه.( چند دقیقه بیشتر طول نمی کشه پس حواستون باشه تا نسوزه )

بعد داخل آسیاب می ریزیم وپودرشون می کنیم.

همه ادویه ها رو با هم خوب خوب مخلوط می کنیم و داخل شیشه می ریزیم.

--- من میزان فلفل قرمزو کمتر ریختم.

--- هل سیاه رو حذف کردم.

--- بعضی از ادویه ها خیلی عطر تندی دارن مث جوز هندی , نباید بیشتر از حد بزنین که طعم ادویه رو کلا عوض می کنه.

خییییییییییلی ادویه خوشمزه ای هست . حتما حتما امتحان کنین.

نوش جونتون.

Login Form