پاک کردن باقلای سبز (باقالی)

دسته: مواد اولی خانگی نوشته شده توسط admin

سلام.

 بهار که میشه باقلا رو می گیرم و به روش زیر که توضیح می دم پاک و بسته بندی می کنم.

 

 باقلا رو می ذارم روی سینی و با یه دستم باقلا رو می گیرم و با دست دیگه , از وسط باقلا رو برش می دم. اینجوری هر دونه باقلا به دو نیم تقسیم میشه.

 دونه های باقلا رو از غلاف در میاریم و می ریزیم داخل آب.

بعد از تموم شدن , دونه ها رو کم کم از داخل اب بیرون میاریم و با یه فشار کوچیک انگشت , باقلا از پوستش جدا میشه. (هر برش مرحله قبل میشه دو نیم)

 

 و بعد هم اجازه می دیم تا آبش کشیده بشه و بسته بندی می کنیم.

تاریخ هم روشون بزنین!