سلام.
ترشی پیاز خیلــــی خوشمزه که از بچگی دوسش داشتم و دارم!
ایشون هم پارسال محرم درست کردم و تازه امسال محرم دارم پست می کنم :)
مواد لازم :
پیاز ریز بنفش(سفید هم میشه ولی اصلش بنفش)
سیر
سرکه
نمک
نعناع خشک
پیاز رو انداختم تو آب سرد تا راحت پوست بشه.
بعد پوست گرفتم و شستم.
گذاشتم روی پارچه تمیز تا آبش گرفته شه .
بعد ریختم داخل شیشه خشک و تمیز و بعد سیر , نمک , نعناع خشک و سرکه ریختم و درشو محکم بستم و گذاشتم رو تراس تو سایه! آفتاب بهش نخوره.
این ترشی معمولا بعد از 2 ماه میرسه ولی خب معمولا زودتر مصرف میشه:)
نکته!
--- نمک یه قاشق ریختم.
--- نعناغ می تونین نریزین!
--- ریشه پیاز رو از ته نگیرین. چون تو سرکه از هم باز میشه.
--- ترشی آسون و خوشمزه ای هس اگه دنبال ترشی درست کردن هستین درست کنین حتما.
--- مامانم پیازا رو 4 قاچ می کردن به صورت سطحی , طوری که به ریشه نمیرسید!!!! و بعد می نداختن داخل شیشه. من فراموش کردم ولی اونجوری خیلی بهتــــــر!
--- مامان گلی دیگه ترشی پیاز درست نمی کن. برای همین من دست به کار شدم :)
نوش جونتون.