سلام.
این دسر یه دسر خیلی خوشمزس مخصوصا برای کوچولوها بخاطر شیر و خرمایی که داره!
مواد لازم :
شیر : 2 پ
رب خرما : یک ق غ پر (می تونین از خرما استفاده کنین به این صورت که هسته شو در بیارین و خرما ها رو پوره کنین یا با قاشق لهشون کنین. اندازشم بخودتون بستگی داره)
پودر ژلاتین : 1 ق م
آب سرد : یک سوم پ
طرز تهیه :
اول شیر رو بجوشونین و رب خرما یا پوره خرما رو بهش اضافه کنین تا کاملا حل شه. از روی حرارت بردارین تا کمی از داغی بیوفته.
پودر ژلاتین و آب سرد رو با هم مخلوط کنین و بذارین روی بخار کتری تا پودر ژلاتین کاملا باز شه.
پودر ژلاتین رو به مخلوط شیر و خرما اضافه کنین.
قالب مونو آماده می کنیم و مخلوط رو از صافی رد می کنیم و داخلش می ریزیم.
--- من از لیوان های تک نفر استفاده کردم.
قالب رو داخل یخچال می ذاریم تا خودشو بگیره و سفت شه.
نوش جونتون.