سلام.
یه بستنی خییییییییلی خوشمزه!
مواد لازم :
شیر : 4 پ
شکر : 400 گرم ( ولی من 300 گرم می زنم که نرمال و خوبه. 300 گرم معادل یک و نیم پ ست تقریبا)
ثعلب : 1 ق چ
وانیل: یک سوم ق چ(میتونین هل رو جایگزینش کنین)
مغز گردو و بادوم و ...: مقداری
خلال پسته: مقداری
زعفران و کاکائو : مقداری
طرز تهیه :
--- ثعلب پودر مانند مثل آرد تقریبا. لوازم قنادی ها دارن. فک کنم عطاری ها هم باید داشته باشن.
ثعلب و شکر رو خیلی خوب با هم مخلوط می کنیم.
مخلوط شکر و ثعلب رو کم کم به شیر سرد اضافه می کنیم.
و با کمک قاشق مخلوط میکنیم در حدی که شکر باز شه.(از چنگال و همزن دستی استفاده نمیکنیم چون ایجاد حباب میکنه)
حالا گلابو اضافه می کنیم و مخلوط میکنیم.
خب....
حالا اگه می خواید بستنی 3 رنگ داشته باشین, مواد بستنی را به 3 قسمت تقسیم کنین. به یکی زعفران دم کرده اضافه کنین, به یکی کاکائویی که تو چند قطره آب ( یا شیر ) باز شده , و اون یکی هم که سفید!
دوباره یه کوچولو دیگه هم می زنیم هر کدومو و می ذاریم داخل فریزر.
زمانی که یه خورده نیم بند شد(خودش یه خورده گرفت) دوباره میاریم بیرون و یه کوچولو با قاشق هم میزنیم و دوباره میذاریم داخل فریزر.دوباره نیم بند شد میاریم بیرون و ... تکرار مرحله قبل.
اینکارو چهار یا پنج بار ادامه میدیم تا جایی که دیگه تمام سطح میبنده و سفت میشه . حالا مغز گردو و پسته و ... رو میریزیم داخلش و مخلوط میکنیم.
میذاریم داخل فریزر و بعد از هشت یا نه ساعت نوش جان میکنیم.
میتونین روی بستنی تون بعد از اماده شدن، خلال پسته بریزین.
نوش جان.