ژله رولی

سلام.

الان من یه عدد آدم پر تلاشی هستم که با کوله باری از تجربه اومدم تجربه هامو در اختیار شما بذارم :)

ژله رولی از اون دسته ژله هایی هست که خیییییییییییلی ها معتقدن آسون ترین ژله س. ولی به نظر من خیلی سخت بود یعنی "بود " الان دیگه نیس :)

خیلی وقته که ژله رولی درست می کنم و هر دفعه به یه مشکلی بر می خورد.

دست خداجون درد نکنه که دوستای خوب بهم داده و خدا حفظ شون کنه که با کمک و راهنمایی هاشون تونستم بالاخره اشکال کارمو بفهمم.

مواد لازم :

ژله : یه بسته ژله ( من از ژله انار استفاده کردم )

بستنی وانیلی :یک سوم پ یا ( یه بستنی لیوانی وانیلی از این کوچیکا!)

آب جوش : دو سوم پ

طرز تهیه :

با نصف مواد درست کردم.

اول اینکه یه ظرف مناسب رو خیس می کنیم و روش پلاستیک فریزر باز شده می کشیم.

و روی پلاستیک رو با نوک انگشت کمی چرب می کنیم.

ژله رو به روش بن ماری با آب جوش خوب خوب خوب حل می کنیم. یعنی ژله رو داخل ظرف می ریزی و آب جوش رو اضافه می کنی و می ذاری رو سماور یا کتری. و خوب هم می زنی تا کامل کامل حل شه.

بعد بستتنی رو از فریزر خارج می کنیم و اضافه می کنیم و با کمک قاشق تکه می کنیم. اینجای کار نباید زیاد هم بزنیم . نباید کف تولید شده از دست بره!

گفته شده بستنی نباید بیرون باشه و باید از فریزر خارج کنیم و یهویی بریزیم داخل ژله :)

بعد می ریزیم داخل ظرف "مناسب مون "

باید قطر ژله مون نیم سانت باشه. بیشتر نشه که میشه مث کارای سابق من .

می ذاریم 20 الی 30 دقیقه داخل یخچال تا ببنده. نباید زیاد بمونه داخل یخچال وگرنه می شکنه.

همین که با دست روی ژله بزنیم و به دست نچسبه یعنی درسته!

--- یه نکته و اونم اینکه تو تابستون چون هوا به شدت گرمه!!! زمانتون بیشتر می شه. چک کنین و به ژله دست بزنین. همین که نچسبید یعنی درسته. اگه چسبید نگران شکسته شدنش نباشین, بیشتر بذارین بمونه.( ولی مدام چک کنین)

وقتی داخل یخچال می ره بستنی و ژله از هم جدا میشه و میشه دو رنگ.

بعد از اینکه ژله بست , با نوک چاقو کناره های ژله رو برش می دیم. و بعد پلاستیک رو از ظرف خارج می کنیم.

یه بسم الله می گیم و شروع می کنیم به رول کردن.

پلاستیک رو دور ژله خوب می بندیم و می ذاریم داخل یخچال. حداکثر نیم ساعت. من یه ربع گذاشتم.

--- بازم تو تابستون فرق می کنه! تو تابستون بیشتر بذارین!

 و بعد شروع می کنیم با چاقوی تیز , به برش زدن.

که میشه این:

همه جور عکس گرفتم تا ببینین که :

نه ترک خورد!

نه شکست!

نه لبه هاش از ژله جدا شده!

بعله ما اینیم :)

و اما نکات و بعد اعترافات!

نکات !!!!

--- ژله تون باید کاملا حل شه.

--- وقتی بستنی رو به ژله اضافه کردین زیاد هم نزنین. 

--- زیاد ژله نباید داخل یخچال بمونه چون بعدش میشکنه.

--- ظرف مناسب !!!!!

تمام اون مدت که اشتباه می شد یکی از اشکالات کارم ظرف بود :(

ظرفم کوچیک بود و ژلم قطور میشد. خدا خیر دوست جون گلم رو بده که گفت.

--- روی پلاستیک رو چرب کنین. من دوستام هیچ کدوم چرب نمی کنن ولی برای من دفعه قبلیم خراب شد و نتونستم رول کنم و همون اول رول کردن , شکست.

 --- دقت کنین همون ابتدای رول کردن باریک رول کنین تا کارتون تمیز در بیاد.

--- اها!!! یه نکته مهم!!!

من همیشه بعد از اینکه ژلم بست اول برش می دادم و بعد رول می کردم. که خوب بود اما بعد از دو ثانیه میشکست. نمی گم دلیل اشتباهم این مدل کار کردن بوده ( اول برش و بعد رول ) اما سعی کنین اول رول کنین و بعد برش بدین. اینطوری اون لبه ژله باز نمی مونه. عکسای بالا رو ببینین. من اول رول کردم بعد برش دادم.

--- ظرف سروتونو کمی خیس کنین تا ژله به ظرف نچسبه. یه خورده رطوبت بدین کافیه!

حالا بریم سراغ اعترافات!!!

این عکسا دست گلای قبلیمه البته تعدادشون خیلی بیشتر از ایناس ولی دیگه روم نمیشه بذارم :)

فک کردم ژله رو دیر بر می دارم که می شکنه برا همین یه ربع بر داشتم و شد این ژله آبکی :

یه بار هم پلاستیکمو چرب نکرده بودم و همون اول موقع رول کردن , شکست. و شد این :

وسط رول ها رو ببینین:

 امیدوارم ژله رو درست کنین و لذت ببرین از خوردنش و از دیدن شکل نازش :)

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form