سلام.
یه آش خییییییییلی خوشمزه و خوش طعم!
مواد لازم :
عدس : نصف پ
لپه : نصف پ
بلغور گندم : یک چهارم پ
مخلوط تره و جعفری خورد شده : نیم کیلو
آب قلم یا آب مرغ : 1 پ
پیاز داغ : 2 ق س
رب گوجه فرنگی : 1 ق س
ادویه کاری : نصف ق چ
نمک , فلفل و زردچوبه
گوجه فرنگی : 1-2 عدد
ریحان خرد شده : 300 گرم
رشته آش : 200 گرم
سرکه انگور : یک چهارم پ
طرز تهیه :
حبوبات رو چند ساعت قبل خیس می کنیم.
لپه و بلغور گندم رو با هم می ذاریم بپز. عدس هم جداگانه می ذاریم تا بپز.
وقتی حبوبات پخته شد , همه رو داخل یک قابلمه بزرگتر می ریزیم و تره و جعفری خورد شده و آب قلم رو اضافه می کنیم و اجازه می دیم 20 دقیقه بپز.
پیاز خرد شده رو تفت می دیم و زردچوبه , فلفل , ادویه کاری و رب رو اضافه می کنیم و سر تفت می دیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
گوجه فرنگی و ریحون خورد شده هم اضافه می کنیم.
وقتی همه ی مواد با هم پخت , رشته آش رو خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم و وقتی رشته آش کمی نرم شد , سرکه رو اضافه می کنیم و بعد از 5-10 دقیقه حرارت رو خاموش می کنیم.
--- این آش خیلی خوشمزه و آسونه و اگه بدون سرکه باشه که خییییلی خوشمزه تر میشه به نظر من!
امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد.
نوش جونتون.