مواد لازم :
مایه ماکارونی ( گوشت , پیاز و فلفل دلمه , قارچ و.....)
سیب زمینی آبپز و له شده: بستگی به ظرفتون داره!
زرده تخم مرغ : 1عدد
پنیر پیتزا
طرز تهیه:
1- ظرف مورد نظرتون رو انتخاب می کنین. من ازین ظرفای پریکس بر داشتم.
2- مایه ماکارونی تونو می ریزین ته ظرف.(مایه ماکارونی من : گوشت , پیاز , زرشک و ذرت )
2- یک لایه پوره سیب زمینی می ریزین روی لایه گوشتی تون.
* من فقط سیب زمینی های آبپزمو کوبیدم و نمک و فلفل اضافه کردم ولی شما اگه دوست داشتین کره و کمی شیر هم قاطیش کنین)
3- پوره سیب زمینی رو به اندازه ای که یک تخم مرغ توش جا بگیره گود می کنیم.
4- توی گودال ها به تعداد نفرات تخم مرغ می شکنیم و می ذاریم داخل فر و گریل رو روشن می کنیم تا تخم مرغ ها کمی پخته شه!
5- بعد که تخم مرغ ها حالت نیم پز شدن حالا روی مواد رو پنیر پیتزا می ریزیم و می ذاریم داخل فر با دمای 180 درجه تا طلایی شه.
نوش جان