طرز تهیه لازانیا

سلام.

یه لازانیای خوشمزه درست کردم عاااااالی. آخرش یادم افتاد که عکس بگیرم :) ببخشید :)

 

 من از لازانیای زر ماکارون استفاده کردم که یه بسته میشه دو تا ظرف پیرکس. طرز تهیه شو گفته اما من 2 تا تغییر در طرز تهیه ش دادم: 

!!اول اینکه ورقه ها رو تو اب گرم بذارین تا تقریبا نرم شه.

.و دوم اینکه برای درست کردن سس به جای 2 پ شیری که گفته 4 پ بریزین البته برای نصف بسته.

حالا کامل توضیح می دم.

مواد لازم :

لازانیا : نصف بسته

کره : 50 گرم

آرد : 2 ق غ

مایه ماکارونی : گوشت , قارچ, فلفل دلمه ای , رب , پیاز و ...

پنیر پیتزا : کمی

 

مواد سس :( برای نصف بسته لازانیای زر ماکارون )

کره : 50 گرم

آرد سفید : 2 ق غ

شیر : 4 پ

 

طرز تهیه :

اول اینکه مایه لازانیا رو اماده کنین. گوشت + قارچ + فلفل دلمه ای+ پیاز ریز و ... استفاده می کنن دقیقا مث مایه ماکارونی.

حالا می ریم سراغ درست کردن سس سفید! قبل از اینکه سس درست کنین یه ظرف خیلی بزرگ بردارین و توشو با اب داغ شیر آشپزخونه , آب کنین و ورقه های لازانیا رو توش بذارین. نباید همه رو رو هم بذارین اگه 3 تا رو عمودی می ذارین لای بعدی ورقه های رو افقی بذارین تا به هم نچسبه و توی جدا کردنش به مشکل بر نخورین یا اصلا داخل چند تا ظرف بذارین.

فرتونم روشن کنین و رو همون 180 درجه بذارین.

خب حالا برین سس سفید خوشمزه تونو درست کنین:

کره و آرد سفید رو, روی شعله گاز قرار می دین با هم مخلوط می کنین.

بعد به ازای هر یک قاشق آردی که استفاده کردین 2 پ شیر بریزین. یعنی 4 پ شیر!

شیر رو کم کم اضافه کنین و خوب هم بزنین. باید یه کوچولو شل تر از فرنی بشه به هیچ عنوان نذارین سفت شه!

 حالا ورقه های لازانیا رو از آب بیرون بیارین.

ظرف مورد نظرتونو بردارین (من از ظرف پیرکس استفاده کردم ) و کف و دور تا دورشو چرب کنین.

حالا به این ترتیبی که می گم کار کنین:

1- کف ظرف تونو سس سفیدی که درست کردین بریزین.

2- ورقه های لازانیا رو بذارین.

3- یک لایه از موادتونو روش قرار بدین.

4- ادویه خود لازانیا.

5- کمی پنیر بریزین.

6- روشو سس بریزین

حالا دوباره از مرحله 2 شروع به کار کنین.یعنی دوباره ورقه و ...

 مرحله آخر که دیگه می خوان بذارین توی فر فقط سس بریزین و بعد هم پنیر پیتزا.( من فقط سس می ریزم)

دورتا دور رو کامل سس بریزین مخصوصا کناره های ظرف که ورقه های لازانیا خشک نمونن.

خب می ذاریم توی فر و تقریبا نیم ساعتی باید صبر کنین. البته بستگی به فرتون هم داره

من فراموش کردم عکس بگیرم آخر کار یه باره یادم افتاد:)

واقعا خوشمزه میشه. حتما امتحان کنین.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form