سلام.
اینم یه ماهی سوخاری خوشمزه بدون تزیین: )
ماهی که گرفتم قزل آلا بود. تو مخلوط آب+ ابلیمو+پیاز رنده شده+سیر رنده شده+ نمک + فلفل+ زردچوبه خوابوندم و گذاشتم چند ساعتی تو یخچال موند.
بعد 2 تا ظرف برداشتم و تو یکی تخم مرغ هم زده ریختم و تو یکی پودر سوخاری . و ماهی ها رو به ترتیب اول داخل تخم مرغ زدم و بعد هم داخل پودر سوخاری و در نهایت داخل ماهی تابه که توش روغن داع شده بود.
زیر گاز رو کم کنین تا به مغز پخت شه.
واقعا خوشمزه شده بود و البته فک می کنم علت اصلی توی خوشمزه شدنش همون سیری بود که رنده کردم! شما هم حتما امتحان کنین.
نوش جان.