سلام.
یه غذای بسیاااار خوشمزه!
حتـــــــــــــــــما درست کنین! مخصوصا اگه تو خونوادتون کسی هس که زیاد مرغ دوست نداره! چون اینجوری 100 % عاشق مرغ میشه.
حالا روش اماده کردنشو توضیح می دم :
اول مرغا رو داخل آب لیمو , اب نمک , فلفل ,زردچوبه , سیر و پیاز رنده شده قرار می دیم و روشو می پوشونیم و می ذاریم داخل یخچال یکی - دو ساعت بمونه.(بیشتر شد که چه بهتر!)
یه پیاز بزرگ به صورت خلالی ریز و با چند قاشق روغن طلاییش می کنیم .
بعد از طلایی شدن بر می داریم و چند قاشق روغن به قابلمه اضافه می کنیم و می ذاریم تا داغ شه. و بعد از داغ شدن , مرغ رو اضافه می کنیم.
حرارت رو کم می کنیم.
بعد از سرخ شدن , حرارت رو خاموش می کنیم.
پیاز های طلایی سرخ شده رو روش می ذاریم و سس مونو آماده می کنیم.
برای سس :
دو ق غ سس سفید + دو ق غ سس قرمز + دو یا یک ق غ ماست معمولی و فلفل رو داخل یک لیوان می ریزین و بقیه شو هم آب می بندیم و خوب همه رو با هم مخلوط می کنیم.
این یک پیمانه سس , برای دو تا ران کوچیک کافیه . هر چه مرغ تون بیشتر باشه , سس تونم باید بیشتر باشه. مثلا برای این مقدار مرغ داخل تصویر , من دو پ درست کردم , یعنی مواد سس رو دو برابر کردم.
بعد از آماده شدن سس مون , می ریزیمش روی مرغ و پیاز و حرارت رو روشن و کم می کنیم تا خوب پخته شن.
بعد از اینکه مقدار سس مون کم شد , وقت شه که دیگه دست به کار شیم و ذغال رو داغ کنیم.
یه مقدار ذغال , توی اسفتد دون بریزین و بذارین روی حرارت تا خوب داغ شن.
اندازه ذغال بستگی به مقدار مرغ تون داره. هر چه مرغ تون بیشتر باشه , ذغالتونم باید بیشتر باشه. مثلا من برای این مقدار , 4 تیکه ذغال انداختم.
وقتی ذغال خوب داغ شد , یک تیکه فویل رو شبیه به کاسه درست کنین و ذغال های داغ رو داخلش بذارین.
--- زمانی که ذغال رو می ذارین باید مقدار خیلی کمی سس داخل قابلمه باشه.
خب و اما اینجا....
زمانی که فویل به همراه ذغال رو , روی مرغ ها می ذارین , چند قطره روغن روی ذغال ها بریزین و به سرعت برق و باد , در قابلمه رو ببندین! خیلی سریع عمل کنین چون ذغال زودی دود می کنه و می خوایم همین دودها به خورد مرغ بره.
می ذاریم همون طوری قابلمه با در بسته 2-3 دقیقه روی حرارت کم بمونه و بعد حرارت رو خاموش می کنیم.
--- اون چند قطره روغن رو از قبل اماده کنین و کنار دست تون بذارین.
--- زمانی که روغن می ریزین توی فویل حتمااااااااااا در تابه دست تون باشه تا سریع بذارین و دودها به خورد مرغ بره.
--- سعی کنین ذغالتون کم نباشه چون اصلا بوی ذغال توی غذا احساس نمیشه!
--- هر چی ذغال و سس تون بیشترباشه , طعم غذاتون فوق العاده میشه.(البته سلیقه ای هم هس!)
توصیه می کنم حتـــــــــــــــــــما این غذای آسون و خوشمزه رو درست کنین.
نوش جونتون.