کیک گوشت

سلام.

یه غذایی می خوام بهتون معرفی کنم یعنی با آدم حرف می زنه! کیک گوشت!

بافت فوق العاده عالی ای داره.

قبلا هم درست کردم و خوردم اما مث این نشده بود.یعنی یه کوچولو نکات داره که اگه رعایت کنین بهترین کیک گوشت رو خواهید داشت.

مواد میانی این کیک خوشمزه , همون مایه ماکارونی خودمون هست که حالا هر کسی بسته به میزان سلیقه ش کم و زیاد می کنه.

فقط یه نکته!

سعی کنین مواد میانی تون خیییییییلی کم روغن باشه.

قبلا هر کسی ازم می پرسید بهترین خمیر برای پیتزا و پیراشکی چیه ؟! این دستور رو می دادم.  خمیر عالی برای پیتزا , پیراشکی و ....

اما اعتراف می کنم بهترین خمیری بود که تا حالا خوردم. البته موقع ریختن تو قالب اذیتم کرد اونم به خاطر شل بودن مدل خمیرش هست.

اصلا تو دهن آب میشه :) یه جوری باهات حرف میزنه.

حتما حتما درست کنین و لذت ببرین.

مواد لازم:

تخم مرغ : 4 عدد

ماست : 1 پ

روغن مایع : نصف پ 

ارد : 2 و نیم پ

پکینگ پودر : 3 ق چ

نمک : کمی

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم. یعنی برای نصف مواد از همین ظرف پیرکس ها استفاده کنین.

--- اگه می خوان کیک گوشت تون خوشمزه تر بشه حتما خمیر تون باید باریک باشه.

تخم مرغ , روغن , نمک و فلفل رو با چنگال خوب مخلوط می کنیم.

 ماست و پکینگ پودر رو اضافه میکنیم و بازم مخلوط می کنیم.

حالا ارد رو اضافه می کنیم. من آردم رو طبق عادت الک می کنم.

همونطور که گفته بودم خمیرمون یه خمیر شل مانند هست و چسبناک. از اونایی که اذیتت می کنه :)

حالا قالب تونو کمی چرب کنین.

نصف خمیر رو داخل قالب بریزین و پهن کنین.

بعد مایه گوشتی تونو بریزین روش.

--- سعی کنین مایه گوشتی تون روغنی نباشه. (البته اینجا مال من روغنیه ! خب از دستم در رفت :)

و بعد نصف خمیر دیگه تونو روش پهن کنین.

خمیر اذیت می کنه بخاطر چسبناک بودنش. کمی کف قاشق تونو چرب کنین و روی خمیر بزنین تا صاف شه و کمتر اذیت کنه.

ولی باور کنین می ارزه خیلی بیشتر از اینا می ارزه :)

روی کیک تونو با هر چی دوست دارین تزیین کنین. معمولا با سس قرمز تزیین میشه.

بذارین داخل فر از قبل گرم شده با 180  درجه.

تقریبا یک ساعت زمان می بره ولی بازم چک کنین.

اینم بافتش که عاااااااااااالی بود و واقعا تو دهن آب میشد :)

بازم تاکید می کنم که ...

--- خمیرتون باریک باشه و خوب پهنش کنین.

--- مواد میانی تون کم روغن باشه.

--- بعضی ها این کیک خوشمزه رو با پنیر پیتزا درست می کنن. از من به شما نصیحت که این کار رو نکنین. چون این خودش به تنهایی انقد خوشمزه هس که دیگه نیازی به پنیز پیتزا نداره.

نوش جون همتون.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form