سلام.
آش قُنَبید آش سنتی استان قم هس که خوشمزه س.
مث بقیه آش ها نیس که حبوبات داشته باشه. خیلی ساده و راحت هم درست میشه.خیلی هم راحت خورده میشه :) و از همه مهمتر خیییییلی خاصیت داره به خاطر وجود کلم سنگ!
مواد لازم :
کلم قمری (کلم سنگ) : یک کیلو
برنج : 2 پ
پیاز داغ
ادویه ( نمک , فلفل قرمز , زردچوبه )
طرز تهیه :
برنج رو از قبل خیس می کنیم.
کلم سنگ اینه:
که اگه تمیزش کنیم و ریشه هاشو بکنیم میشه این :
حالا خوب می شوریم و پوست می گیریم و فندقی خرد می کنیم.
--- یه جاهایی از کلم, خیلی سفت اونا رو هم پوست بگیرین , چون حتی وقتی بپزه بازم سفته و زیر دندون میاد و زیاد جالب نیس!
یه پیاز طلایی می کنیم و کلم رو داخل پیاز می ریزیم و چند دقیقه ای تفت می دیم. ( 5 دقیقه )
زردچوبه و فلفل رو اضافه می کنیم.
برنج رو با 6-7 پ آب به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا بجوشه. وقتی جوشید درشو می ذاریم و یک ساعت می ذاریم با شعله کم بپزه و جا بیوفته.
وقتی جا افتاد نمکو اضافه می کنیم و حرارت رو خاموش می کنیم.
--- اگه دیدین آبش کم شده و هنوز جا نیوفتاده , یه کتری آب جوش کنار دست تون باشه تا آب اضافه کنین.
--- می تونین به جای آب از آب گوشت , آب قلم یا آب مرغ استفاده کنین. که با آب قلم خیلی خوشمزه میشه !
نوش جونتون.